Verhalen uit de buurt

Afwerking van de kelder en nieuwe voetgangersbrug: het gaat vooruit in Waterzicht!

22 februari 2021

Waterzicht is samen met ’t Sas en ’t Brughuis een van de residenties op project 4 Fonteinen in Vilvoorde en behoort sinds vorige zomer tot onze nieuwste referentieprojecten. Het luxueuze Waterzicht is een unieke landmark en bestaat uit 78 ruime appartementen ontworpen door gerenommeerd architectenbureau Kempe Thill. De royale terrassen creëren een frontaal én zijdelings zicht op het water, terwijl de genereuze glaspartijen veel daglicht binnenlaten.

Een autoluwe wandelboulevard langs het Zeekanaal, een mobipunt en deelauto’s maken van 4 Fonteinen een duurzame buurt. Dankzij de nieuwe fiets- en voetgangersbrug over het Zeekanaal kunnen mensen het contact met het omringende natuurschoon bovendien ten volle beleven, en dat op een boogscheut van het centrum van Vilvoorde en van onze hoofdstad.

Luxueuze woonunits met ruime terrassen, ondergronds parkeren, alternatieve mobiliteit en duurzaamheid: Waterzicht heeft het allemaal! Nu is het alleen nog maar aftellen tot eind 2022 om te kunnen genieten van deze architecturale parel.

Share: