Verhalen uit de buurt

Collega Roel kocht zelf een huis bij Matexi

3 november 2021

Market Economist Roel kocht in 2017 samen met zijn vrouw een nieuwbouwwoning bij Matexi. Roel gelooft sterk in het buurtgevoel waar Matexi voor staat, en ervaart dit ook in zijn eigen woonbuurt. Dankzij de combinatie van kwaliteit, buurtgevoel en daarbovenop een groot vertrouwen kozen hij en zijn vrouw resoluut voor een Matexi-woning.

Roel is geboren in Nederland, waar de ruimtelijke inrichting sterk verschilt met die van Vlaanderen. Een buurt van Matexi vormt voor hem een perfecte balans. “De woonbuurten die Matexi creëert vormen een harmonieus geheel, waarbij iedere woning toch een unieke eigenheid uitstraalt.”

Naast het buurtgevoel was ook kwaliteit een belangrijke factor in de zoektocht naar een woning. Roel is erg tevreden over het kwaliteitslabel dat vasthangt aan de nieuwbouwwoningen van Matexi, en in het bijzonder over de prijs-kwaliteitsverhouding. Ook de keuzevrijheid die je als klant bij Matexi krijgt is voor hem een enorm pluspunt. “Zo konden we onze keuken volledig naar onze eigen wensen laten ontwerpen”, vervolgt hij.

Bovendien vindt Roel vertrouwen de eerste en meest belangrijke boodschap die je als (kandidaat-)koper moet krijgen. “Een projectontwikkelaar die je eigen droomwoning realiseert, daar moet je volledig op kunnen vertrouwen en op kunnen rekenen.”

“Kortom, Matexi biedt verrassend veel voor je budget, gaande van een aangenaam buurtgevoel tot de kwalitatieve afwerking én vertrouwen.”

Share: