Verhalen uit de buurt

Project Engineer Pieter kocht zelf een huis bij Matexi

4 maart 2021

Pieter startte in 2019 als Project Engineer voor regio Oost- en West-Vlaanderen en kocht iets meer dan een maand later zijn eigen huis bij Matexi. Inmiddels woont hij enkele maanden samen met zijn vriendin Marlies in een nieuwbouwwoning in Lichtervelde.

Tijdens de zoektocht naar een eigen woonst was de regio het belangrijkste punt op hun wensenlijst. Pieter is afkomstig uit Wingene en zijn vriendin is geboren en getogen in Lichtervelde. Na een aantal jaren op een appartement in Gent te hebben gewoond, was het voor het koppel tijd om terug te keren naar hun roots en zo weer dicht bij familie en vrienden te wonen. Bovendien was de keuze voor een nieuwbouwwoning snel gemaakt. “In deze regio vind je veel oudere huizen die na renovatiewerken toch nog altijd niet hetzelfde bieden als een hedendaagse gezinswoning. Een nieuwbouwwoning met alle moderne en gebruiksvriendelijke technieken die voldoen aan de energie-eisen van vandaag leek ons dus meteen de perfecte keuze.”

De meerwaarde van nieuwbouwwoningen van Matexi zit ‘m in de centrale ligging van de woonst en de kwaliteit van de afwerking.

Pieter heeft als Project Engineer natuurlijk ervaring met de opvolging van werven, het contact met aannemers en de klanten en de oplevering van nieuwbouwwoningen. Nu de rollen om werden gedraaid en hij deze keer zelf de klant was, zorgde collega-projectingenieur Dieter ervoor dat de wensen van Pieter en Marlies werden vervuld. Pieter bezocht de werf elke twee weken en kon rekenen op zijn collega die de timing bewaakte en de input vlot doorgaf aan de aannemers. “Het was erg boeiend om te ervaren hoe het voelt om klant te zijn bij Matexi. Over de klantentevredenheid ben ik dan ook erg positief!”

Waarom hij voor Matexi koos als projectontwikkelaar voor zijn eigen woning is voor Pieter heel duidelijk. “De meerwaarde van nieuwbouwwoningen van Matexi zit ‘m in de centrale ligging van de woonst en de kwaliteit van de afwerking. De ruime kamers ende tuin spraken ons meteen aan.”

Share: