Verhalen uit de buurt

De oplossingsgerichte houding van Matexi: wat een plezier!

30 oktober 2018

Muriel (38) verhuisde in november samen met haar dochtertje van 3, Ophélie, naar haar nieuwe huis in Nijvel. Na het ongeduld van de voorbije maanden en de drukte van de verhuizing is het nu tijd voor haar nieuwe leven. Voor Muriel is de buurt geen onbekend terrein, ze had er haar oog al enkele jaren op laten vallen.

Home sweet home

Niet alleen de royale lichtinval in de woonkamer en de keuken sprak Muriel onmiddellijk aan, ook de uitstekende indeling van de ruimtes viel bij haar in de smaak. “De indeling van de kamers, de vloeiende overgang van de ene ruimte naar de andere, de volumes, over alles is goed nagedacht in functie van ons comfort. Daarbij kon ik sommige zaken nog aanpassen om de woning volledig te laten aansluiten bij mijn wensen."

De inrichting van de wijk is echt top

Bij Matexi gaat een woonst over méér dan vier muren met een dak erboven, de buurt is even belangrijk. Muriel bevestigt: "Ik vond het belangrijk dat Ophélie in alle veiligheid zou kunnen rondlopen en spelen. Vlak naast ons werd een pleintje ingericht met banken, er is een privéwegje en een vijver. En dan is er ook nog onze tuin waarvan de ideale afmetingen zeker hebben meegespeeld in mijn keuze. Ik kan de tuin zonder al te veel inspanningen aanleggen en Ophélie kan er vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen. Precies wat we nodig hebben!"

Empathie XXL

Muriel is heel blij met het team dat instaat voor haar dossier. "Alles verliep vlot zonder de minste kink in de kabel. Ik heb mijnheer Pennant, de sales consultant, ontmoet tijdens een kijkdag. We hebben vanaf de daaropvolgende week heel wat gepraat. Ik had heel precieze ideeën over inrichting en afwerkingen. Tijdens de werfvergaderingen met mijnheer Bourgeois, de werfingenieur, vormde dit nooit een probleem en het heeft ook nooit tot een vertraging in de planning of buitensporige extra kosten geleid. Eerlijk gezegd verdienen hun luisterbereidheid en hun kennis van zaken echt wel een applausje. "

Share: