Moorslede Stationstraat

 • residentiële nieuwbouwappartementen met 1 of 2 slaapkamers
 • verschillende indelingen en uitzichten
 • elk appartement heeft een ruim privéterras én een gemeenschappelijk terras
 • snel verhuizen mogelijk
 • vlak bij centrum Moorslede

stationstraat 79, moorslede

In de Stationstraat in Moorslede bouwde Matexi enkele nieuwbouwappartementen in hedendaagse bouwstijl op het gelijkvloers en de eerste verdieping. Elk appartement is voorzien van 1 of 2 slaapkamers, een ruim terras van 6 tot 39 m2, 1 of 2 badkamers en een eigen autostaanplaats.

Moderne afwerking

De appartementen zijn afgewerkt met hedendaagse toetsen, in een eigenzinnige combinatie met de oorspronkelijke statige zandsteen gevel. Centraal tussen de appartementen ligt een gezellig en zonnig gemeenschappelijk terras met beplanting dat dienst doet als ontmoetingsplek. De ideale plek om je buren te ontmoeten of met familie te genieten van de zon... Het bestaand paviljoen wordt uitgebreid met een fietsenstalling.

Alle voorzieningen nabij

De Stationstraat is een van de centrale assen van Moorslede. Hier woon je op nog geen 10 minuten stappen van tal van dagdagelijkse voorzieningen. Zo heb je een slagerij, bakker, krantenwinkel, supermarkt, zwembad, cultuurcentrum en meer, allemaal op wandelafstand. Op 100 meter van de deur is er een bushalte met verbinding naar Roeselare en Ieper. Daar sta je met de auto overigens op minder dan 15 minuten.

West-Vlaamse natuurpracht

Hier geniet je van de West-Vlaamse polders als nergens anders. Mooi wandelen doe je in het Vierkavenbos, natuurreservaat Reutelbos of het Polygoonbos. Daarnaast wordt de buurt gekenmerkt door tal van musea en monumenten waar je de oorlogsgeschiedenis kan opsnuiven. Moorslede ligt centraal tussen Roeselare, Ieper en Kortrijk. Ideaal voor wie graag een dagje in de stad doorbrengt.

De prijs is de prijs

Veel aannemers werken met dagprijzen, projectontwikkelaars moeten daardoor vaak ingrijpen bij bestaande prijsafspraken. Bij Matexi daarentegen hebben we een unieke prijsgarantie: de prijs bij ondertekening van het compromis verandert niet meer. De prijs is de prijs! Dat zorgt voor iets onbetaalbaars: gemoedsrust.

KRIS PARMENTIER
Sales Consultant T 051 28 03 69

Ontdek het aanbod

8 van 8 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Het woongevoel ervaren?

  Ontdek de buurt

  Comfortabel ingericht

  Elk appartement heeft een eigen autostaanplaats, een ruim terras en sommige appartementen hebben twee badkamers.

  Gemeenschappelijk terras

  Het gedeeld terras, gunstig georiënteerd en voorzien van beplanting, doet dienst als aangename ontmoetingsplek.

  Gunstige ligging

  In Moorslede woon je centraal tussen Roeselare, Ieper en Kortrijk, dicht bij het centrum met allerlei voorzieningen.

  ×

  Bekijk de buurt

  Moorslede is een gezellig dorpje op ongeveer 9km van de stad Roeselare. Hier woon je op nog geen 10 minuten stappen van tal van dagdagelijkse voorzieningen. Mooi wandelen doe je in het Vierkavenbos, natuurreservaat Reutelbos of het Polygoonbos. De buurt ligt centraal tussen Roeselare, Ieper en Kortrijk. Ideaal voor wie graag een dagje in de stad doorbrengt.

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Kris Parmentier Kris Parmentier

  Heb je nog vragen?

  Kris helpt jou graag verder.