Zwevegem Europaplein

 • duurzame nieuwbouwwoningen met 3-4 slpk
 • met tuin, inpandige garage, aangelegde oprit en terras
 • energiezuinige en kwaliteitsvolle woningen
 • binnenafwerking op maat van de klant
 • focus op duurzaamheid: BEN (Bijna-EnergieNeutraal)
 • rustige woonbuurt vlak bij het bruisende centrum van Zwevegem
 • de prijs is de prijs, geen wijziging na compromis

europaplein, zwevegem

Op zoek naar een gezellige woonbuurt vlak bij het centrum van Zwevegem?

We verwelkomen je graag in onze huizen aan het Europaplein. Je vindt er landelijke halfopen en gesloten bebouwingen met 3 of 4 slaapkamers en een inpandige garage. Eén voor één kwalitatief afgewerkt. Van vloerverwarming op het gelijkvloers tot in de badkamer met inloopdouche. Voor de zolder zijn er meerdere mogelijkheden om deze naar wens af te werken.

Deze energiezuinige huizen zijn BEN (BijnaEnergieNeutraal), dit betekent dat ze een maximum E-peil hebben van 30. De aanleg van de oprit, het terras en een paadje inbegrepen, samen met een kastanjehouten afsluiting, haag en tuinpoortje. Op de oprit vind je de nodige aansluitingen om eventueel een laadpaal te kunnen installeren.

KRIS PARMENTIER
Sales Consultant T 056 38 01 79

Ontdek het aanbod

8 van 8 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×
  ×

  Bekijk de buurt

  Evenementen

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Kris Parmentier Kris Parmentier

  Heb je nog vragen?

  Kris helpt jou graag verder.