Zwevegem Europaplein

 • deze woonbuurt is tijdelijk uitverkocht.
 • schrijf je hieronder in op de wachtlijst en word op de hoogte gebracht wanneer de verkoop start
 • rustige woonbuurt vlak bij het bruisende centrum van Zwevegem

europaplein, zwevegem

KRIS PARMENTIER
Sales Consultant
Kris Parmentier

Gezellige woonbuurt vlak bij het centrum van Zwevegem

We verwelkomen je graag in onze huizen aan het Europaplein. Je vindt er landelijke halfopen en gesloten bebouwingen met 3 of 4 slaapkamers en een inpandige garage. Eén voor één kwalitatief afgewerkt. Van vloerverwarming op het gelijkvloers tot in de badkamer met inloopdouche. Voor de zolder zijn er meerdere mogelijkheden om deze naar wens af te werken. Voor de woningen komt er een speelpleintje met een glij- en duikeltorentje, klimjungle, draaitol en 3 evenwichtsbalken.

Deze energiezuinige huizen zijn BEN (BijnaEnergieNeutraal), dit betekent dat ze een maximum E-peil hebben van 30. De aanleg van de oprit, het terras en een paadje inbegrepen, samen met een kastanjehouten afsluiting, haag en tuinpoortje. Op de oprit vind je de nodige aansluitingen om eventueel een laadpaal te kunnen installeren.

De prijs is de prijs

Veel aannemers werken met dagprijzen, projectontwikkelaars moeten daardoor vaak ingrijpen bij bestaande prijsafspraken. Bij Matexi daarentegen hebben we een unieke prijsgarantie: de prijs bij ondertekening van het compromis verandert niet meer. De prijs is de prijs! Dat zorgt voor iets onbetaalbaars: gemoedsrust.

KRIS PARMENTIER
Sales Consultant T 056 38 01 79

Weldra nieuwe fase in verkoop! Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte!

Laat hieronder je gegevens achter en we brengen je als eerste op de hoogte!

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  Duurzame charme in idyllische setting

  De pastorale BEN-woningen zijn fraai ingebed in een groene enclave tussen dorp en kanaal, en creëren een warm en exclusief thuisgevoel.

  Groen en gezinsvriendelijk

  Voorbij je terras en tuinpoort ligt de weg open naar het Banhoutbos, het Lettenhofpark en het park van Zwevegem, waar kinderen naar hartenlust kunnen ravotten.

  Op een steenworp van het centrum

  Het Europaplein is centraal gelegen en bevindt zich op fietsafstand van winkels, horeca, scholen, sportclubs, en het station - met een vlotte verbinding naar Kortrijk.

  ×

  Bekijk de buurt

  De gezellige woonbuurt ligt vlak bij het centrum van Zwevegem. Op 7,6 km sta je in het bruisende centrum van Kortrijk. Hier heb je alle noodzakelijke voorzieningen en voldoende horeca en ontspanningsmogelijkheden. Voor wie graag gaat wandelen is Zwevegem een plek om tot rust te komen dankzij de vele natuurlijkgebieden waar je naar hartenlust kan wandelen.

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Kris Parmentier Kris Parmentier

  Heb je nog vragen?

  Kris helpt jou graag verder.