Kortrijk Vetex

  • aanbod gezinswoningen, stapelunits en appartementen
  • wonen aan het park
  • focus op energiezuinigheid
  • schrijf je hieronder in op de wachtlijst

vaartstraat, kortrijk

Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte!

Laat hieronder je gegevens achter en we brengen je als eerste op de hoogte!

Ontdek de buurt

Energiebesparend en omgeven door groen

Duurzame (E30) en hoogwaardig afgewerkte woningen gelegen middenin een gloednieuw buurtpark.

Rustig wonen in de stad

Een autoluwe oase, vlakbij invalswegen en op wandelafstand van het bruisende stadscentrum.

Charmebuurt met rijke geschiedenis

Gelegen op de plek waar ooit de Vetex textielfabriek stond, in het kloppend hart van de historische Sint-Janswijk.

×

Bekijk de buurt

Kortrijk is een bruisende stad waarin het aangenaam wonen en werken is. Op loopafstand van het Kortrijkse centrum situeert zich de voormalige textielfabriek Vetex. Vlak bij vind je het centrum van Kortrijk met alle noodzakelijke voorzieningen en voldoende horeca en ontspanningsmogelijkheden.

Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

Je maakt een keuze

Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

We leren elkaar beter kennen

Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

We maken kennis

Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

We willen er samen voor gaan

Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

Welkom in de buurt!

Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!