Start verkoop

Zaventem Diegemstraat

donderdag 25 januari
vanaf 18u45

Start verkoop Zaventem Diegemstraat 25 januari

Wil jij binnenkort thuiskomen in een gezellig en energiezuinig appartement in Zaventem? Kom op donderdag 25 januari om 18u45 naar de lancering van het nieuwe project aan de Diegemstraat. Je ontdekt er in primeur de plannen en prijzen.

Goed wonen in Zaventem

Goed wonen op wandelafstand van het centrum van Zaventem en vlakbij het station, en dat in een hedendaagse en energiezuinige woonbuurt: het kan weldra in het gloednieuw project Diegemstraat. Matexi bouwt er 17 appartementen en 2 stapelwoningen, rondom een buurttuin.

Op het lanceermoment kom je de unieke woontroeven van het nieuwe project te weten en krijg je interessante informatie over het aankoopproces.

Alle appartementen zijn praktisch ingericht, met een mooie leefruimte, 1, 2 of 3 slaapkamers en een privéterras. Veel aandacht ging naar energiezuinigheid. Bovendien verwarm je er zonder gas.

Ook interessant als investering

Deze woonbuurt is ideaal gelegen, vlakbij de hoofdstad, met belangrijke voorzieningen, vervoersverbindingen en zakelijke districten. Dit betekent dat u kunt investeren in een locatie die niet alleen aantrekkelijk is voor huurders, maar ook voor een gezonde return on investment zorgt.

Wanneer? 

Donderdag 25 januari 2024. Welkom om 18u45. De presentatie start om 19u.

Waar?

Matexi regiokantoor Vlaams-Brabant, Brusselsesteenweg 146, 1850 Grimbergen

Parkeertip:

De parkeerplaatsen aan het kantoor zijn beperkt. Op wandelafstand kan je gratis parkeren op parking Ter Wilgen (Brusselsesteenweg 160, Grimbergen)

Omwille van praktische redenen vragen wij jou om je komst vooraf te registreren.

Schrijf je in voor dit evenement

Laat hieronder je gegevens achter, wij nemen binnenkort contact met je op om je aanwezigheid te bevestigen!

Elena Lagaisse Elena Lagaisse

Heb je nog vragen?

Elena helpt jou graag verder.

Ontdek de volledige buurt

Ontdek Zaventem Diegemstraat