Zaventem Diegemstraat

 • appartementen rondom een mooie binnentuin
 • 1, 2 of 3 slaapkamers, mooie leefruimte en privéterras
 • ideaal gelegen in het centrum
 • bijna energieneutraal

diegemstraat, zaventem

Goed wonen te midden van het leven

Goed wonen op wandelafstand van het centrum van Zaventem en vlakbij het station, en dat in een hedendaagse en energiezuinige woonbuurt: het kan in het gloednieuw project Diegemstraat. Matexi bouwt er 17 appartementen en 2 stapelwoningen, rondom een buurttuin.

Ook interessant als investering

Deze woonbuurt is ideaal gelegen, vlakbij de hoofdstad, met belangrijke voorzieningen, vervoersverbindingen en zakelijke districten. Dit betekent dat u kunt investeren in een locatie die niet alleen aantrekkelijk is voor huurders, maar ook voor een gezonde return on investment zorgt.

Bovendien blijft de vraag naar energiezuinig nieuwbouwvastgoed in Zaventem groeien, waardoor we aanzienlijke rendementen verwachten voor investeerders in deze woonbuurt. Bovendien berekenen we steeds het bruto rendement van uw investering op de all-in aankoopkost.

ELENA LAGAISSE
Sales Consultant T 02 320 74 17

Ontdek het aanbod

10 van 19 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×
  ×

  Bekijk de buurt

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Elena Lagaisse Elena Lagaisse

  Heb je nog vragen?

  Elena helpt jou graag verder.