Boechout Zuiderdal

 • moderne woningen in een mooie, landelijke omgeving
 • sfeervolle appartementen met grote terrassen
 • autoluwe, kindvriendelijke buurt zonder doorgaand verkeer
 • zeer goed gelegen in de groene omgeving van Boechout
 • centraal plein en openbare groenzones

Vremdesesteenweg 119, Boechout

Contacteer ons

Al het beste van Boechout

De woonbuurt ‘Zuiderdal’ ligt in de groene rand van Boechout tussen de Mussenhoevelaan en de Groenstraat. Het is een kindvriendelijke buurt want er is geen doorgaand verkeer.

Deze gezinswoningen hebben een modern, eigentijds karakter en dankzij de zorgvuldige materiaalkeuze een specifieke, stijlrijke uitstraling. Grote troef is dat heel wat woningen langs de tuin achteraan een doorgang hebben naar het achterliggende groene gebied: dat is extra handig voor spelende kinderen of met de fiets.

De ruime appartementen vormen samen een strak vormgegeven gebouw. We schonken veel aandacht aan de indeling en inplanting van de terrassen. Elk terras meet 10 m² en zit aan de zuidkant zodat je optimaal geniet van veel lichtinval en zon. Kies uit appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, altijd met een leuke open keuken. De ondergrondse parking en kelder zijn altijd inbegrepen. De lift brengt je van -1 tot de 2de verdieping. De appartementen op de benedenverdieping hebben een eigen tuin. Elk appartementsgebouw heeft ook een afgesloten fietsenberging en huisvuillokaal.

Brochure aanvragen
Conny De Laet
Sales Consultant T 0477 350 350
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×


   van loten

   Filters wissen

   * Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, infrastructuur, constructie volgens lastenboek en plannen inclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, maar exclusief taksen en kosten. In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.
   

   Gerelateerde artikels