Boechout Zuiderdal

 • WELDRA NIEUW AANBOD
 • energiezuinige en ruime woningen
 • gelegen in de groene omgeving van Boechout
 • winkels en scholen op wandel- of fietsafstand

vremdesesteenweg 119, boechout

Al het beste van Boechout in woonbuurt Zuiderdal

In Zuiderdal woon je dicht bij de Boechoutse dorpskern en toch in een rustige omgeving, aan de rand van het landbouwgebied. Leefkwaliteit staat hier centraal. Met de fiets ben je in een oogwenk bij het tramstation van waar je een tram neemt naar Antwerpen centrum. Je woont in de nabijheid van deze metropool, maar komt ’s avonds heerlijk thuis in het groen. Op enkele minuten fietsen is er ook het treinstation, voor gemakkelijke en snelle verbindingen naar Antwerpen en Brussel.

In Zuiderdal bieden de nieuwbouwwoningen een ideale thuis aan diverse gezinnen die op zoek zijn naar hedendaags wooncomfort. Naast het vele groen door heel de buurt heb je ook bij jouw nieuwe thuis een gezellige privétuin met verschillende oriëntaties.

Deze energiezuinige nieuwbouwwoningen met 3 slaapkamers hebben een carport, inpandige garage en/of parkeerplaats. Ze zijn uitgerust met kwaliteitsvolle materialen, met oog voor comfort, ruimte en lichtinval. De optimale vloer-, muur- en dakisolatie verzekert de energiezuinigheid. Een warmtepomp regelt de aansturing van de vloerverwarming en de aanmaak van warm water. Je verwarmt dus volledig gasvrij.

Zelf een bezoekje brengen aan deze duurzame buurt? Dat kan!
Vraag nu jouw afspraak en wij verwelkomen jou graag in de kijkwoning.

CONNY DE LAET
Sales Consultant T 03 808 14 95

Ontdek het aanbod

10 van 16 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Het woongevoel ervaren?

  ×

  Bekijk de buurt

  Boechout ligt niet ver van Lier, Mechelen en Antwerpen. De uitvalswegen naar Brussel en Gent zijn dichtbij. Wil je iets gaan eten of drinken, even naar de kapper, een uurtje sporten of de kinderen naar school brengen? Dat kan allemaal bij de deur. Tram, bus of trein zijn vlakbij!

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Conny De Laet Conny De Laet

  Heb je nog vragen?

  Conny helpt jou graag verder.