Matexi kijkdag zondag 24 maart Bekijk alle projecten

Roeselare Het Laere

 • parkappartementen met zeer ruime terrassen van 10m² tot 80m²
 • moderne stadswoningen met tuin en terras
 • groene omgeving: gelegen aan het Noordhofpark, groendaken, mooie binnentuinen
 • bijna Energie Neutraal (BEN): aangesloten op warmtenet, vloerverwarming, zonnepanelen, ...

Noordstraat 119, Roeselare

Contacteer ons

Groen woonplezier in de stad

Altijd graag in een groene en energiezuinige buurt willen wonen? Aan het Noordhofpark, in hartje Roeselare, bouwen we een nieuwe stadsbuurt waarin het aangenaam wandelen, fietsen en winkelen wordt. Ze bestaat uit een gevarieerd aanbod parkappartementen en stadswoningen. De BEN-woningen (Bijna Energie Neutraal) zijn zo energiezuinig dat ze nu al beantwoorden aan de energienorm van 2021. ‘Het Laere’ is aangesloten op het warmtenet, heeft zonnepanelen, vloerverwarming, isolerend glas, ...

Alle appartementen hebben een ruim terras om gezellig te genieten van het groene uitzicht. De moderne stadswoningen beschikken over een stadstuin en terras. Het Noordhofpark zal uitgroeien tot een volwassen stadspark, er worden mooie binnentuinen en groendaken aangelegd en de site wordt volledig autovrij: auto’s staan veilig in de ondergrondse garage.

Brochure aanvragen
Kris Parmentier
Sales Consultant T 0475 31 50 95
Contacteer ons

Kom onze woonbuurten bezoeken

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×


   van loten

   Filters wissen

   * Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, infrastructuur, constructie volgens lastenboek en plannen inclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, maar exclusief taksen en kosten. In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.

   Ontdek de buurt

   De nieuwe pleinen van ‘Het Laere’ worden op maat ingericht van de toekomstige bewoners en winkelende passanten. Verpozen en keuvelen kan al zittend op de verhoogde gras-, plant- en boomvakken. Deze bruisende en levendige buurt geeft ongetwijfeld een extra dimensie aan ‘wonen in het centrum van Roeselare’.

   • Winkelen
   • Financieel
   • Mobiliteit
   • Onderwijs
   • Vrije tijd
   • Zorg

   Liever een ecologisch stadsappartement dan een villa op het platteland

   Het Laere aan het park Noordhof in hartje Roeselare is een nieuwe, bruisende en ecologische stadsbuurt die een nieuwe dimensie geeft aan het centrum van Roeselare. Maar niets zegt meer dan de woorden van de eerste bewoners. Dirk Dewulf en zijn echtgenote verhuisden van hun villa naar een stadsappartement in deze nieuwe buurt. Ze wonen voor het eerst in hun leven in een appartement, maar wat een positieve ervaring! ,,We hebben het ons nog geen minuut beklaagd.’’

   Lees meer

   We hebben het ons nog geen minuut beklaagd.
   

   Gerelateerde artikels