Roeselare De Vlieger

 • fase 1: laatste unit gelegen rond een private binnentuin: huizen met 3-5 slpk en autostaanplaats
 • fase 2: huizen met 3-5 slpk, met garage of carport
 • energiezuinige en duurzame nieuwbouw, aangesloten op het warmtenet
 • vlot bereikbaar in groene en gezellige buurt
 • de prijs is de prijs, geen wijziging na compromis
 • informeer naar de huur- en koopmogelijkheden

gelukstraat, via gitsestraat thv nr 479, roeselare

De Vlieger geeft jouw woondroom vleugels!

Woonbuurt De Vlieger in Roeselare kiest de vlucht vooruit en tilt je woondroom naar hogere sferen. Je vindt er open, gesloten en halfopen nieuwbouwwoningen met 2 verdiepingen, elk in een hedendaagse stijl. De ruime BEN-woningen zijn opgetrokken uit rode en donkere gevelstenen en afgewerkt met elegant zwart schrijnwerk. De loten zijn te koop aan een vaste én zeer voordelige prijs die verrassend veel vastgoed biedt voor je geld: grote en lichte leefruimtes, 3 tot 5 slaapkamers, 1 tot 2 badkamers, en de meeste loten beschikken over een vaste trap naar de zolder (loten 28-33 hebben een zolderluik). Loten 32 en 33 beschikken over een garage, de overige loten hebben een autostaanplaats (loten 37-40 kunnen optioneel kiezen voor een carport). Gezinnen die op zoek zijn naar een leuke en duurzame stek in een groene en gezellige buurt, zijn in De Vlieger aan het juiste adres.

Hoog rendement met een lage impact

Deze moderne huizen zijn niet alleen budgetvriendelijk maar ook milieubewust. Elk pand is aangesloten op het warmtenet, zo blijft je energiefactuur laag. Optioneel kan gekozen worden om extra zonnepanelen te plaatsen, voor een nog lager E-peil van 20. Geen zin in eindeloze renovatie, en liever een future proof investering? Achter de fraaie gevels gaan tal van energiezuinige systemen schuil, met efficiënte isolatie, verantwoorde en duurzame materialen en slimme (en spaarzame!) voorzieningen, zoals o.a. een carport die voorzien is op elektrisch laden.
Doorgaand verkeer zal je in deze kindvriendelijke buurt niet vinden, wél gerecupereerd regenwater uit de lokale wadi’s. Die zijn verweven met de centrale tuinen en groenzones, waar het heerlijk toeven is. De geplande locaties voor ondergrondse afvalophaling maken het ecologische verhaal van De Vlieger helemaal af.

De prijs is de prijs

Veel aannemers werken met dagprijzen, projectontwikkelaars moeten daardoor vaak ingrijpen bij bestaande prijsafspraken. Bij Matexi daarentegen hebben we een unieke prijsgarantie: de prijs bij ondertekening van het compromis verandert niet meer. De prijs is de prijs! Dat zorgt voor iets onbetaalbaars: gemoedsrust.

RENZO VANNESTE
Sales Consultant T 051 28 01 49

Welke woning verkies je?

Fase Deeltuin

Vanaf € 291.000 Info
 • woningen met 3-5 slpk
 • met autostaanplaats
 • aan een gemeenschappelijke private groenzone
voorgevel huis exterieur

Fase 2

Vanaf € 335.900 Info
 • woningen met 3-5 slpk
 • met garage of carport
Toon aanbod

Huur en koop

Vanaf € 1.085 / mnd Info
 • je droomwoning eerst huren en later kopen
 • aangeboden door HappyNest
Toon aanbod
×

Meer info over de aankoopprijs van een HappyNest woning na de huurperiode? Contacteer ons, we lichten dit graag toe.

Sluiten

Snel verhuizen mogelijk

Vanaf € 298.126 Info
 • instapklaar
 • snel verhuizen
Toon aanbod
×

Prijs is exclusief kosten. Maar hoeveel bedragen dan de bijkomende kosten?

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning koopt u eigenlijk een stuk grond waarop wij voor u een constructie bouwen.

Op de grond betaalt u registratierechten (12% in Vlaanderen, 12,5% in Brussel en Wallonië) en notariskosten, op de constructie is dat 21% BTW.

Om snel te berekenen wat de totaalprijs inclusief kosten is, telt u 20% bij de prijs.

Concreet: Een woning die op de website te koop staat aan €300.000, kost inclusief kosten ongeveer €360.000.

Sluiten

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Het woongevoel ervaren?

  Ontdek de buurt

  Energiezuinig wonen

  Elke woning werd afgewerkt met kwalitatieve en energiezuinige materialen. Het E-peil van E30 kan je met extra zonnepanelen verlagen tot E20 en dankzij de aansluiting aan het stedelijk warmtenet bespaar je daarbovenop op je energiekosten. Aan de autostaanplaatsen zijn er laadpalen voor elektrische wagens voorzien.

  energiezuinig duurzaam
  Groene oase

  Centraal tussen de woningen is er een afgesloten binnentuin, die aanvullend op je privétuin voorziet in een groene ontmoetingsplek om tijd door te brengen met je buren. De deeltuin van meer dan 1.600 m2 is voorzien van weelderige beplanting, speelelementen en zitbanken

  kindjes lente
  Sublieme bereikbaarheid

  In de Vlieger geniet je van een ideale bereikbaarheid, dankzij de bushalte op 200 meter, het station van Roeselare op 2,5 kilometer en de ringweg op maar 2 minuten rijden. Zowel op de Brugesteenweg vlakbij als in centrum Roeselare vind je tal van supermarkten, horeca en winkels.

  fiets jongen stad
  ×

  Bekijk de buurt

  Roeselare ligt in het hart van West-Vlaanderen. Er valt heel wat te beleven en het is de ideale uitvalsbasis voor uitstappen in de hele provincie. Het is een bruisende stad waarin het aangenaam wonen en werken is. De woonbuurt ligt op amper 3,8 km van de markt. Hier kun je gezellig shoppen of genieten van een leuk terrasje.

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Renzo Vanneste Renzo Vanneste

  Heb je nog vragen?

  Renzo helpt jou graag verder.