Kortrijk Schaapsdreef

 • HOB en GB met 3 of 4 slpk en inpandige garage of carport
 • nieuwbouwwoningen in een residentiële buurt in Hoog Kortrijk
 • grote keuze aan bouwstijlen en binnenafwerking 
 • vlak bij het stadspark en natuurdomein ‘De Kleiputten’
 • goede bereikbaarheid: vlot naar de E17, E403 en R8

Camiel De Stoopstraat, Kortrijk

Contacteer ons

Hedendaags wonen in het groen

Vlak bij natuurgebied 'De Kleiputten' en grenzend aan een nieuw stadspark, ligt de nieuwe woonbuurt ‘Schaapsdreef’. Je hebt er de keuze tussen halfopen en gesloten bebouwingen in cottage, pastorie- en hedendaagse stijl.

We bouwen deze woningen met de modernste materialen en met oog voor comfort en lichtinval. Zo geniet je volop van de ruime woonkamer, 3 of 4 slaapkamers en een inpandige garage of carport met bergruimte. De optimale vloer-, muur-, dakisolatie en zonnepanelen maken je woning energiezuinig. Bovendien heb je een ruime keuze om je thuis met een persoonlijke toets af te werken.

De buurt ligt op 15 minuten fietsen van het centrum van Kortrijk met alle noodzakelijk voorzieningen en voldoende horeca en ontspanningsmogelijkheden. Met de wagen rij je vlot naar de E17, E403 en R8.

Brochure aanvragen
RENZO VANNESTE
Sales Consultant T 056 38 06 37
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×


   * Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, infrastructuur, constructie volgens lastenboek en plannen inclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, maar exclusief taksen en kosten. In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.

   Bekijk de buurt

   Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

   1. We maken kennis

    Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

   Woning virtueel bezoeken

   Gerelateerde artikels