Kortrijk Schaapsdreef

 • tijdelijk uitverkocht
 • weldra nieuw aanbod: schrijf je hieronder in op de wachtlijst
 • groene omgeving met stadspark vlakbij, op 15 min. fietsen van Kortrijk centrum
 • de prijs is de prijs, geen wijziging na compromis

camiel de stoopstraat, kortrijk

Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte!

Laat hieronder je gegevens achter en we brengen je als eerste op de hoogte!

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×
  Duurzame materialen

  Deze lichtrijke woningen zijn gebouwd met de modernste materialen en met oog voor comfort. Er zijn tal van afwerkingsopties om je thuis te personaliseren volgens jouw stijl én de laatste energienormen, zo is je huis klaar voor de toekomst.

  Groene en rustige omgeving

  In Schaapsdreef woon je uitermate rustig. Grote delen van de buurt zijn voorzien van groenzones en wandelpaden lopen doorheen de woningen.

  Vlot bereikbaar

  Het bruisende stadsleven is niet ver weg: op 15 minuten fietsen sta je in centrum Kortrijk, omgeven door tal van ontspanningsmogelijkheden, horeca en het station. Nog dichter heb je de bioscoop, campussen van de hogeschool en supermarkten. Met de auto sta je zo op de E17, E403 en R8.

  ×

  Bekijk de buurt

  In deze groene woonbuurt hebt u uitzicht op het landelijke Bellegem en geniet u van de authentieke knotwilgendreef richting Goed Ten Houte: deze vroegere hoeve behoorde tot het Kasteel van Kortrijk. De buurt is autoluw en ligt vlak bij alle voorzieningen en uitvalswegen.

  Evenementen

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!