Kortrijk Schaapsdreef

 • gesloten bebouwingen met 3 of 4 slaapkamers en zolder
 • met inpandige garage, aparte garage in hout of autostaanplaats
 • groene omgeving met stadspark vlakbij, op 15 min. fietsen van Kortrijk centrum
 • bezoek onze ingerichte kijkwoning!
 • de prijs is de prijs, geen wijziging na compromis

Camiel De Stoopstraat, Kortrijk

Contacteer ons

Hedendaags wonen in het groen

Vlak bij natuurgebied De Kleiputten en grenzend aan een nieuw stadspark, ligt de nieuwe woonbuurt ‘Schaapsdreef’. Hier vind je hedendaagse gezinswoningen met twee bouwlagen en een aangenaam woonoppervlak. Elk huis telt 3 of 4 slaapkamers en een zolder in het zadeldak, bereikbaar via zolderluik of vaste trap, evenals een inpandige garage, een houten garage of staanplaats.

Deze lichtrijke huizen zijn gebouwd met de modernste materialen en met oog voor comfort. Zo geniet je volop van een ruime woonkamer, is de keuken goed uitgerust en heeft elke woning vloerverwarming op de gelijkvloers en in de badkamer. Daarbovenop krijg je een ruime keuze aan afwerkingsopties om je thuis te personaliseren volgens jouw stijl. Dankzij onder andere optimale vloer-, muur-, dakisolatie en zonnepanelen is jouw woning bijna energieneutraal: een zogenaamde BEN-woning.

Brochure aanvragen
RENZO VANNESTE
Sales Consultant T 056 38 06 37
Contacteer ons

Binnenkort nieuw aanbod: schrijf je in op de wachtlijst en blijf op de hoogte.

Ontdek het aanbod

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  Duurzame materialen

  Deze lichtrijke woningen zijn gebouwd met de modernste materialen en met oog voor comfort. Er zijn tal van afwerkingsopties om je thuis te personaliseren volgens jouw stijl én de laatste energienormen, zo is je huis klaar voor de toekomst.

  matexi schaapsdreef usp duurzame materialen
  Groene en rustige omgeving

  In Schaapsdreef woon je uitermate rustig. Grote delen van de buurt zijn voorzien van groenzones en wandelpaden lopen doorheen de woningen. 

  matexi schaapsdreef usp groenzone3
  Vlot bereikbaar

  Het bruisende stadsleven is niet ver weg: op 15 minuten fietsen sta je in centrum Kortrijk, omgeven door tal van ontspanningsmogelijkheden, horeca en het station. Nog dichter heb je de bioscoop, campussen van de hogeschool en supermarkten. Met de auto sta je zo op de E17, E403 en R8.

  matexi usp 2
  buurtbarometer

  Bekijk de buurt

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  1. We maken kennis

   Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  Gerelateerde artikels