Kortrijk Schaapsdreef

 • nieuwbouwwoningen in hedendaagse stijl
 • met 3 slaapkamers, zolder en carport
 • groene omgeving met stadspark vlakbij, op 15 min. fietsen van Kortrijk centrum
 • bezoek onze ingerichte kijkwoning!
 • de prijs is de prijs, geen wijziging na compromis

camiel de stoopstraat, kortrijk

Hedendaags wonen in het groen

Vlak bij natuurgebied De Kleiputten en grenzend aan een nieuw stadspark, ligt de nieuwe woonbuurt ‘Schaapsdreef’. Hier vind je hedendaagse gezinswoningen met twee bouwlagen en een aangenaam bouwoppervlak. Elk huis telt 3 slaapkamers en een zolder, evenals een inpandige garage of carport.

Deze lichtrijke huizen zijn gebouwd met de modernste materialen en met oog voor comfort. Zo geniet je volop van een ruime woonkamer, is de keuken goed uitgerust en heeft elke woning vloerverwarming op de gelijkvloers en in de badkamer. Daarbovenop krijg je een ruime keuze aan afwerkingsopties om je thuis te personaliseren volgens jouw stijl. Dankzij onder andere optimale vloer-, muur-, dakisolatie en zonnepanelen is jouw woning bijna energieneutraal: een zogenaamde BEN-woning.

De prijs is de prijs

Veel aannemers werken met dagprijzen, projectontwikkelaars moeten daardoor ook vaak ingrijpen bij bestaande afspraken. Bij Matexi daarentegen hebben we een unieke prijsgarantie: de prijs bij ondertekening van het compromis verandert niet meer. De prijs is de prijs! Dat zorgt voor iets onbetaalbaars: gemoedsrust.

MAXIM EN RENZO
Sales Consultant T 056 38 06 37

Ontdek het aanbod

2 van 2 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Het woongevoel ervaren?

  Ontdek de buurt

  Duurzame materialen

  Deze lichtrijke woningen zijn gebouwd met de modernste materialen en met oog voor comfort. Er zijn tal van afwerkingsopties om je thuis te personaliseren volgens jouw stijl én de laatste energienormen, zo is je huis klaar voor de toekomst.

  Groene en rustige omgeving

  In Schaapsdreef woon je uitermate rustig. Grote delen van de buurt zijn voorzien van groenzones en wandelpaden lopen doorheen de woonbuurt.

  Vlot bereikbaar

  Het bruisende stadsleven is niet ver weg: op 15 minuten fietsen sta je in centrum Kortrijk, omgeven door tal van ontspanningsmogelijkheden, horeca en het station. Nog dichter heb je de bioscoop, campussen van de hogeschool en supermarkten. Met de auto sta je zo op de E17, E403 en R8.

  ×

  Bekijk de buurt

  Kortrijk is een bruisende stad waarin het aangenaam wonen en werken is. In deze groene woonbuurt hebt u uitzicht op het landelijke Bellegem en geniet u van de authentieke knotwilgendreef richting Goed Ten Houte. De buurt ligt op 15 minuten fietsen van het centrum van Kortrijk met alle noodzakelijke voorzieningen en voldoende horeca en ontspanningsmogelijkheden. Met de wagen rij je vlot naar de E17, E403 en R8.

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Maxim & Renzo Maxim & Renzo

  Heb je nog vragen?

  Maxim en helpt jou graag verder.