Tienen 't Lycée

 • ruime stadswoningen met mooie tuin
 • appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers
 • rustig en verkeersluw wonen in centrum Tienen
 • rondom een prachtig buurtpark en centraal buurtplein
 • op enkele stappen van het station en de winkelstraat
 • ondergronds parkeren voor bewoners en bezoekers

Albertvest 88 c, Tienen

Contacteer ons

Hip maar toch rustig wonen in het Tiense stadscentrum

De woonbuurt ‘’t Lycée’ - een verwijzing naar de rijke onderwijsgeschiedenis op deze plek - ligt vlak bij het centrum van Tienen, op enkele minuten stappen van het station. Hier bouwen we aan een nieuwe stadsbuurt met een breed woonaanbod: 87 appartementen, 25 woningen en 3 ruimtes voor buurtactiviteiten. Het buurtpark wordt de centrale rust- en ontmoetingsplek. 

De appartementsgebouwen zijn prominent gelegen nabij de Albertvest en hebben een fraaie hedendaagse en tijdloze architectuur. Ze vormen de aantrekkelijke poort tot deze verkeersvrije woonbuurt. De ruime appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers.

De moderne stadswoningen hebben een mooie tuin en bieden met minstens 3 slaapkamers zeker genoeg leefruimte. Bewoners en bezoekers parkeren ondergronds. De bouwstijl is hedendaags en tijdloos met extra aandacht voor een ruimtelijk gevoel en een optimale lichtinval.
Of je nu jonge kinderen hebt of al van een welverdiend pensioen geniet, in deze buurt is het gewoon ideaal wonen.

Lancering nieuwste fase op zondag 27/09. We ontvangen jou in alle veiligheid en op afspraak in de kijkwoning en het kijkappartement.

Laat hieronder je gegevens na en we contacteren jou voor een afspraak.

 

Brochure aanvragen
Guy Van De Velde
Sales Consultant T 0475 39 45 69
Contacteer ons

Lancering nieuwe fase 27/9: Laat hieronder je gegevens na en we contacteren je voor een afspraak.

 • vul je naam, e-mail en zeker je telefoonnummer in
 • onze sales consultant belt je op en legt samen met jou een afspraak vast
 • je ontvangt een bevestigingsmail met extra details
 • je afspraak ligt vast en we zien je graag op 27 september op de meest veilige manier

Als je op verzenden klikt, ga je akkoord dat Matexi jouw persoonsgegevens gebruikt om je op de hoogte te houden van onze projecten, om vragen te beantwoorden en informatie uit te wisselen. Je kan steeds je toestemming weer intrekken door een e-mail te zenden aan privacy@matexi.be. Meer informatie lees je in het privacy- en cookiebeleid.

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×


   van loten

   Filters wissen

   * Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, infrastructuur, constructie volgens lastenboek en plannen inclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, maar exclusief taksen en kosten. In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.

   Ontdek de buurt

   Het autovrije karakter van deze kindvriendelijke buurt staat garant voor een baken van rust en ontspanning op wandelafstand van het bruisende stadsleven, winkels en horeca en het treinstation. Een unicum in Tienen. De rust wordt versterkt door het prachtige buurtpark, waar het heerlijk picknicken is op het gras en gezellig babbelen op een bank.

   • Winkelen
   • Financieel
   • Mobiliteit
   • Onderwijs
   • Vrije tijd
   • Zorg

   Alfred & Marina in ’t Lycée: ‘Hier start ons tweede leven’

   Alfred (68) en Marina (63), twee rasechte Tienenaren, wonen al 37 jaar in Bost, een rustige deelgemeente aan de ring van Tienen. ‘Véél te rustig’, klinkt het bij Marina. Ze ontdekten de nieuwe Matexi-woonbuurt ’t Lycée in Tienen en waren onmiddellijk verkocht. Rustig wonen op de oude schoolsite en tegelijk te voet naar het centrum, de winkels en de terrasjes…

   Lees meer

   Ik ben graag onder de mensen. Nu hebben we een groot terras en goed zicht over de buurt.
   Marina, Bewoner van ‘t Lycée
   Extra afwerkingscheque
   Geniet van extra afwerkingsbudget op dit project! Zo brengen we je woondroom dichterbij. Vraag meer info aan de sales consultant van dit project. Meer info