Scherpenheuvel Koekoekstraat

  • 4 bouwgronden voor halfopen bebouwing
  • rustige ligging in doodlopende straat
  • zuidelijk georiënteerd
  • mooie ruime percelen
  • schrijf je in op de wachtlijst

koekoekstraat, scherpenheuvel

Rustig gelegen bouwgronden in het schilderachtige Scherpenheuvel

In het hart van Vlaams-Brabant, het groene Scherpenheuvel, staan deze vier ruime halfopen bouwgronden weldra te koop. Met zijn centrale ligging in België, is Scherpenheuvel gemakkelijk bereikbaar vanuit verschillende grote steden. Het betreft bouwgronden zonder bouwverplichting: hier bouw je op je eigen tempo en met je eigen architect en aannemer jouw thuis om van te houden. Het centrum van Scherpenheuvel ligt op 5 km en vlakbij de E314 en 15 minuten van Leuven. De buurt staat garant voor rustig wonen en waar kinderen onbezorgd kunnen spelen.

Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte!

Laat hieronder je gegevens achter en we brengen je als eerste op de hoogte!

Map P0729 Scherpenheuvel Koekoekstraat
×

Bekijk de buurt

Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

Je maakt een keuze

Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

We leren elkaar beter kennen

Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

We maken kennis

Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

We willen er samen voor gaan

Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

Welkom in de buurt!

Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!