Sint-Niklaas Terneuzenwegel

 • woningen: halfopen en gesloten bebouwingen met 3 tot 5 slpk
 • appartementen: met 1 of 2 slpk en terras, met zicht op het stadspark
 • in een autoluwe omgeving
 • op fietsafstand van het station
 • de prijs is de prijs, geen wijziging na compromis

Louis Francklaan Thv Nr 35, Sint-Niklaas

Contacteer ons

Wonen tussen park en stad

Of je nu kiest voor een compact appartement met 1 slaapkamer, een ruim appartement met 2 slaapkamers, een halfopen of gesloten bebouwing: altijd heb je zicht op het groen van het park. Je geniet volop van het rustige karakter dankzij de autoluwe omgeving, vlak bij het centrum van Sint-Niklaas.

Appartementen met groen uitzicht
Of je nu kiest voor een compact appartement met 1 slaapkamer of een appartement met 2 slaapkamers: je hebt altijd zicht op het groen van het park. Hier geniet je volop van het rustige karakter dankzij de autoluwe en groene omgeving.
Een afgesloten fietsenstalling met bergruimte en een privé-parkeerplaats voor je auto horen eveneens bij je appartement. 
Dankzij de zonnepanelen op het dak beperk je je energiefactuur. Bovendien hou je moeiteloos je verbruik onder controle. Verschillende appartementen besparen water, doordat er regenwater gerecupereerd wordt. Voor een gezond binnenklimaat zorgt het ventilatiesysteem met warmterecuperatie.

Energiezuinige huizen
De halfopen en gesloten bebouwingen in hedendaagse stijl, met zadeldak of plat dak, liggen te midden van het stadspark. In je tuin geniet je van de groene omgeving. Wat deze nieuwbouwwoningen echt interessant maakt, is dat er geen gas meer gebruikt wordt. Deze BEN-woningen met wamtepomp en vloerverwarming hebben een energiepeil van 20. Bijzonder energiezuinig dus!
De huizen zijn voorzien van alle gemakken. In de prijs zijn een uitgeruste keuken, tuinberging, vaste trap naar de zolder en zelfs een haag rond de tuin inbegrepen. Elk huis heeft een privé-autostaanplaats.
Ook worden er voorbereidingen getroffen voor een mogelijke laadpaal. 

Wonen tussen park en stad
Deze woonbuurt in de Clementwijk, aan de stadsrand van Sint-Niklaas, leent zich perfect om voluit te leven. Te midden van een groot, recent aangelegd park krijgen fietsers en voetgangers voorrang in de leef- en speelstraten. Terwijl je als bewoner vlak bij je woning of appartement parkeert, doorkruist er verder nauwelijks verkeer je buurt.
Vanuit de Amsterdamstraat ben je in een wip overal waar je dagelijks moet zijn. Winkels en scholen liggen dichtbij, en op termijn komt er zelfs een school in de woonbuurt zelf. Een fietssnelweg brengt je in minder dan een kwartier op de grote markt van Sint-Niklaas.
Verder ligt er een bushalte op wandelafstand en ben je met de fiets in 10 minuten bij het station, waar je de trein naar Antwerpen of Gent neemt.

 
Praktische info: Amsterdamstraat, via Lodewijk de Raetlaan

Brochure aanvragen
MAXIM BUIJZE
Sales Consultant T 03 808 16 90
Contacteer ons

Welke woning verkies je?

matexi sint niklaas terneuzenwegel beeld 1 1 2

Appartementen

bekijk aanbod

Ontdek het aanbod

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×
  buurtbarometer

  Bekijk de buurt

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  1. We maken kennis

   Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  Woning virtueel bezoeken

  Gerelateerde artikels