Astene Beekstraat

 • deze woonbuurt is tijdelijk uitverkocht.
 • schrijf je in op de wachtlijst en word op de hoogte gebracht wanneer de verkoop start
 • rustige en kindvriendelijke ligging vlak bij Deinze centrum

bremkouter 7, astene

Groene gezinsbuurt vlak bij Deinze

Huizen in landelijke stijl

In de woonbuurt Beekstraat, gelegen op een boogscheut van Deinze, vind je energiezuinige huizen met knusse tuinen. Afgewerkt in landelijke stijl, met witte steen, zwart raamwerk en blauwgrijze dakpannen voor een charmante look. Deze huizen hebben 3 slaapkamers aangevuld met een zolder die je optioneel en naar jouw zin kan inrichten. Dankzij de afgewerkte carport in zwart staal parkeer je probleemloos voor de deur. De huizen zijn standaard voorzien van zonnepanelen, met genoeg ruimte om er extra te plaatsen indien gewenst. Ook de voorzieningen voor een warmtepomp zijn aanwezig, voor wie een nog lager E-peil wil.
Wij verkopen onze laatste halfopen bebouwing!

Groene omgeving

Het gulle groen dat de buurt doorspekt, nodigt uit om buiten te komen. In de rustige straten zijn spelende kinderen en fietsers de koningen van de weg. Vanuit de Beekstraat ben je met de fiets in 5 minuten bij alles wat je dagelijks nodig hebt: een supermarkt, een apotheek, een bioboerderijwinkel, een medisch centrum, enkele eethuisjes, een tuincentrum en een doe-het-zelfzaak. En even verderop vind je het Stadsbos van Deinze. 

Overal dichtbij

Ook in de ruimere omgeving valt heel wat te beleven. De Leie passeert op een steenworp, net als de fietssnelweg Gent-Kortrijk. Als centrum van de Leiestreek heeft Deinze heel wat troeven. Denk maar aan de Brielmeersen, het kasteel Ooidonk met z’n prachtige tuinen en het Mudel-museum, met zijn topwerken van wereldberoemde Leieschilders. Om even te ontsnappen aan de drukte van elke dag, hoef je het dus nooit ver te zoeken als je in Astene woont.

Weldra nieuwe fase in verkoop! Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte!

Laat hieronder je gegevens achter en we brengen je als eerste op de hoogte!

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  De autoluwe woonbuurt “Astene Beekstraat” is gelegen op een boogscheut van Deinze. Astene is een gezellig dorpje dat omgeven is door groen. Je geniet er van de landelijke omgeving en gezonde lucht. Vanuit de Beekstraat ben je vlak bij alle dagelijkse voorzieningen: supermarkten, apothekers, een medisch centrum, enkele eethuisjes en zoveel meer.

  Groene omgeving

  Astene is omgeven door groen, waardoor je kan genieten van de landelijke omgeving en gezonde lucht. Fiets naar het Stadsbos van Deinze of de Brielmeersen en ontdek de leuke wandelroutes en speelzones.

  gezin op de fiets
  Levendige Leiestreek

  Van kastelen tot musea: in de omgeving van je toekomstige woning valt van alles te beleven. Ontdek de schilderachtige Leiestreek en geniet van wat Astene te bieden heeft.

  moeder en kind op de fiets
  Overal dichtbij

  De fietssnelweg Gent-Kortrijk ligt vlak voor je deur en ook de oprit naar de E17 bereik je vlot. De auto heb je voor de dagelijkse voorzieningen niet nodig, want op amper 5 minuten fietsen vind je supermarkten, apotheken en andere winkels.

  2 vrouwen aan het winkelen
  ×

  Bekijk de buurt

  Astene is een gezellig dorpje, gelegen vlak bij de stad Deinze. De Leie passeert op een steenworp, net als de fietssnelweg Gent-Kortrijk. In de ruime omgeving vind je het stadsbos van Deinze, de Brielmeersen, het kasteel Ooidonk en het Mudel-museum.

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!