Astene Beekstraat

 • energiezuinige nieuwbouwwoningen (BEN) met 3-5 slpk
 • parkeren op eigen lot en voorzien van een carport
 • beschikken over een zonnige tuin
 • zolder optioneel in te richten tot extra kamers
 • rustige en kindvriendelijke ligging en tot vlak bij Deinze centrum

Buiskouter 54, Astene

Contacteer ons

Groene gezinsbuurt vlak bij Deinze

Huizen in landelijke stijl
Ontdek deze open en halfopen duurzame huizen met knusse tuinen op een boogscheut van Deinze. Afgewerkt in landelijke stijl, met witte steen, zwart raamwerk en blauwgrijze dakpannen voor een charmante look. Elk huis heeft 3 slaapkamers aangevuld met een zolder die je optioneel en naar jouw zin kan inrichten. Dankzij de afgewerkte carport in zwart staal parkeer je probleemloos voor de deur. De huizen zijn standaard voorzien van zonnepanelen, met genoeg ruimte om er extra te plaatsen indien gewenst. Ook de voorzieningen voor een warmtepomp zijn aanwezig, voor wie een nog lager E-peil wil.

Groene omgeving
Het gulle groen dat de buurt doorspekt, nodigt uit om buiten te komen. In de rustige straten zijn spelende kinderen en fietsers de koningen van de weg. Vanuit de Beekstraat ben je met de fiets in 5 minuten bij alles wat je dagelijks nodig hebt: een supermarkt, een apotheek, een bioboerderijwinkel, een medisch centrum, enkele eethuisjes, een tuincentrum en een doe-het-zelfzaak. En even verderop vind je het Stadsbos van Deinze. 

Overal dichtbij
Ook in de ruimere omgeving valt heel wat te beleven. De Leie passeert op een steenworp, net als de fietssnelweg Gent-Kortrijk. Als centrum van de Leiestreek heeft Deinze heel wat troeven. Denk maar aan de Brielmeersen, het kasteel Ooidonk met z’n prachtige tuinen en het Mudel-museum, met zijn topwerken van wereldberoemde Leieschilders. Om even te ontsnappen aan de drukte van elke dag, hoef je het dus nooit ver te zoeken als je in Astene woont.

Brochure aanvragen
MAXIM BUIJZE
Sales Consultant T 09 298 19 67
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  Groene omgeving

  Astene is omgeven door groen, waardoor je kan genieten van de landelijke omgeving en gezonde lucht. Fiets naar het Stadsbos van Deinze of de Brielmeersen en ontdek de leuke wandelroutes en speelzones.

  Oostakker
  Levendige Leiestreek

  Van kastelen tot musea: in de omgeving van je toekomstige woning valt van alles te beleven. Ontdek de schilderachtige Leiestreek en geniet van wat Astene te bieden heeft.

  Ontdekken
  Overal dichtbij

  De fietssnelweg Gent-Kortrijk ligt vlak voor je deur en ook de oprit naar de E17 bereik je vlot. De auto heb je voor de dagelijkse voorzieningen niet nodig, want op amper 5 minuten fietsen vind je supermarkten, apotheken en andere winkels.

  Stad vlakbij
  buurtbarometer

  Bekijk de buurt

  Gerelateerde artikels