Bouge Exacto

  • appartementen met 1 tot 3 kamers (1 appartement voor personen met beperkte mobiliteit)
  • 2 handels- of kantoorruimten op het gelijkvloers
  • uitstekende ligging vlak bij Namen
  • energiezuinige, kleinschalige mede-eigendom
  • talrijke faciliteiten in de buurt

chaussée de louvain, bouge

SEBASTIEN VANDERBECKEN
Sales Consultant
Sebastien Vanderbecken

De troeven van de stad, de charme van het platteland

Ben je op zoek naar een comfortabel appartement of een handelsruimte (geen horeca) op een perfecte locatie? Dan is residentie Exacto, in de Naamse heuvels, vast iets voor jou. De buitenzijde van de residentie straalt karakter uit, dankzij de dakpannen die worden doorgetrokken op de gevel en de overstekende terrassen. Binnen is jouw woning functioneel ingericht, comfortabel en energiezuinig. In de omgeving vind je heel wat faciliteiten: buurtwinkels, grote supermarkten, sportinfrastructuur, een ziekenhuis, openbaar vervoer enzovoort. Dankzij de nabijheid van de E411 is deze residentie goed bereikbaar en ook het centrum van de Waalse hoofdstad is vlakbij.

Benieuwd welke woningen en/of appartementen in aanmerking komen voor het verlaagd btw-tarief? Vraag meer info bij de sales consultant en bekijk de voorwaarden.

SEBASTIEN VANDERBECKEN
Sales Consultant T 081 28 04 27
×

Bekijk de buurt

Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

Je maakt een keuze

Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

We leren elkaar beter kennen

Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

We maken kennis

Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

We willen er samen voor gaan

Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

Welkom in de buurt!

Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

Sebastien Vanderbecken Sebastien Vanderbecken

Heb je nog vragen?

Sebastien helpt jou graag verder.