Middelkerke Oostendelaan

 • laatste 2 halfopen nieuwbouwwoningen met 3 slpk en carport
 • zolder optioneel af te werken tot extra slpk
 • voorzien van vloerverwarming en een kwalitatieve afwerking
 • heel energiezuinige woningen: BEN (BijnaEnergieNeutraal) met een E-peil ≤ 30
 • vlak bij het centrum en op fietsafstand van de zeedijk
 • fiets- en wandelpaden in de buurt
 • ideaal als tweede verblijf
 • de prijs is de prijs, geen wijziging na compromis

ter yde, middelkerke

Duurzaam en energiezuinig wonen

In de woonbuurt ‘Oostendelaan’ in Middelkerke vind je halfopen en gesloten woningen in een mooie variatie aan architectuurstijlen. Welke woning je ook kiest, je bent zeker van een duurzaam gebouwde BEN-woning (Bijna-EnergieNeutraal) met alle ruimte en wooncomfort. Op het gelijkvloers en in de badkamer is vloerverwarming voorzien, terwijl zonnepanelen zorgen voor een verminderde CO2-uitstoot en een lagere energiefactuur.

Geniet van natuur en cultuur

In deze familiebadplaats valt er het hele jaar door wat te beleven. Op de grens tussen land en zee vind je het beeldenpark Middelkerke-Westende, waar je moderne en tastbare kunst kunt bewonderen middenin een uitgestrekt duinengebied. Liever uitwaaien in de Warandeduinen, een natuurgebied van 32 hectare groot? Vergeet dan zeker de Warandetoren niet te beklimmen. Op 20 meter hoogte geniet je van een adembenemend zicht op de zee, de horizon van Middelkerke en Westende en de uitgestrekte polders. Ook voor (klein)kinderen is er keuze genoeg: volg de Jommekeroute gebaseerd op het album ‘Missie Middelkerke’ of bewonder de bronzen stripstandbeelden langs de zeedijk.

Fiets- en wandelparadijs

De grootste troef van deze autoluwe woonbuurt is de ligging naast een nieuwe groene zone met slikken en schorren in het prachtige Vlaamse polderlandschap. Bovendien woon je hier op ongeveer een kilometer van het strand en de gezellige zeedijk vol leuke winkels, restaurants en beach bars. Fiets en wandel je graag in de gezonde zeelucht? Dat kan perfect en veilig op de vele nieuw aangelegde fiets- en wandelpaden in de buurt. Ook dagelijkse voorzieningen zoals supermarkten, artsen, apothekers en winkels vind je vlakbij. Genieten van groen doe je in het Normandpark in het centrum van Middelkerke. Je vindt er ook de grootste speeltuin uit de omgeving.

De prijs is de prijs

Veel aannemers werken met dagprijzen, projectontwikkelaars moeten daardoor vaak ingrijpen bij bestaande prijsafspraken. Bij Matexi daarentegen hebben we een unieke prijsgarantie: de prijs bij ondertekening van het compromis verandert niet meer. De prijs is de prijs! Dat zorgt voor iets onbetaalbaars: gemoedsrust.

KRIS PARMENTIER
Sales Consultant T 059 28 02 73

Ontdek het aanbod

2 van 2 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Het woongevoel ervaren?

  Ontdek de buurt

  Fiets of wandel naar het strand

  Op enkele minuten fietsen of een korte wandeling in de frisse zeelucht sta je aan het strand van Middelkerke en de gezellige zeedijk vol leuke winkels, restaurants en beachbars.

  familie fietsen zee
  Kindvriendelijke, autoluwe buurt

  Naast leuke fiets- en wandelpaden vind je in het centrum van Middelkerke het groene Normandpark, waar het aangenaam vertoeven is en kinderen zich kunnen uitleven in de grote speeltuin.

  kindjes speelplein woonbuurt
  Vlak bij winkels en voorzieningen

  Alle dagelijkse voorzieningen vind je dichtbij: zowel de winkels in het centrum van Middelkerke als grotere supermarkten aan de rand bereik je op 5 minuten fietsen of 15 minuten wandelen.

  vriendinnen shopping
  ×

  Bekijk de buurt

  Deze rustige en sfeervolle woonbuurt ligt vlak bij het centrum van de gemeente Middelkerke en bovendien maar op een steenworp van de E40. De koningin der badsteden Oostende is maar 5 km van je voordeur verwijderd. De grootste troef van deze autoluwe woonbuurt is de ligging naast een nieuwe groene zone in het prachtige Vlaamse polderlandschap. Bovendien woon je hier op ongeveer een kilometer van het strand en de gezellige zeedijk vol leuke winkels, restaurants en beach bars.

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Kris Parmentier Kris Parmentier

  Heb je nog vragen?

  Kris helpt jou graag verder.