Wonen in een bruisende buurt? Bezoek de Matexi kijkdag.Kom langs!
Nieuwbouw aan 6%
Een nieuwbouwwoning- of appartement aan het verlaagd BTW-tarief van 6%? Bekijk de buurten die in aanmerking komen voor deze uitzonderlijke kans. Meer info

Kuurne Rijksweg

 • kwalitatieve, ruime nieuwbouwwoningen (HOB en GB) in landelijke stijl
 • 3 slaapkamers en inpandige garage
 • aan een kwalitatief, gezellig bosje met volgroeide bomen
 • kwaliteitsvolle afwerking
 • E-peil 30 met zonnepanelen en optionele warmtepomp
 • dit project komt in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief. Vraag meer info bij de sales consultant en bekijk de voorwaarden.

vancayseelestraat, kuurne

Nadruk op ruimte en kwaliteit

In de Rijksweg in Kuurne werkt Matexi aan een nieuwe woonbuurt met ruime, landelijke en energiezuinige huizen. Het volledige project bestaat uit 3 rijwoningen, 10 halfopen bebouwingen en een vrijstaande woning van maar liefst 895 m2. De ruime en betaalbare BEN-woningen (E30) beschikken over 3 slaapkamers, een badkamer en een zolder, al dan niet met vast trap. Elk huis heeft een eigen garage. De fraaie woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen en vloerverwarming beneden en in de badkamer, al dan niet aangevuld met een warmtepomp. De leefruimtes zijn ruim, licht en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Zo kan je koken en tafelen in stijl!

Landelijk wonen aan het bos

Op het gemoedelijk woonerf aan de Rijksweg vind je geen verkeer dat er niet hoeft te zijn. Je woont er namelijk in een autoluwe buurt, aan de rand van een bos. Zo geniet je van de rust van de natuur terwijl de allerkleinsten niet alleen in eigen tuin kunnen ravotten, maar ook tussen de bomen.

Op een steenworp van Kuurne en Kortrijk

De aangename buurt en bosrijke omgeving zijn een idylle van rust en ontspanning, maar je woont er niet afgelegen: het gezellige centrum van Kuurne is vlot bereikbaar via een fietsroute door de achterliggende wijk, op minder dan 10 minuten. Plonsen met de kids in het gemeentelijk zwembad? Spring op je fiets! Zin in een dagje shoppen in de stad? Kortrijk kost je maar een kwartiertje in de auto. Nood aan extra natuur? Park De Groene Long en Recreatiedomein De Gavers liggen op je te wachten. Aan de Rijksweg is het riant en rustiek wonen, en je ziet er de bomen door het bos.

De prijs is de prijs

Veel aannemers werken met dagprijzen, projectontwikkelaars moeten daardoor vaak ingrijpen bij bestaande prijsafspraken. Bij Matexi daarentegen hebben we een unieke prijsgarantie: de prijs bij ondertekening van het compromis verandert niet meer. De prijs is de prijs! Dat zorgt voor iets onbetaalbaars: gemoedsrust.

RENZO VANNESTE
Sales Consultant T 056 38 07 92

Ontdek het aanbod

4 van 4 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  Rustig wonen in bosrijke omgeving

  De woningen in landelijke stijl liggen aan de rand van een bos. Zo geniet je niet alleen van de natuur in eigen tuin, maar ook tussen de bomen.

  koppel bos
  Veel ruimte en ruim voorzien

  De ruime en kwalitatieve BEN-woningen (E30) beschikken over zonnepanelen en vloerverwarming en genieten o.a. van een mooi keukenbudget.

  koken koppel interieur huis appartement
  Vlot bereikbaar

  Hier woon je op fietsafstand van Kuurne en Kortrijk, met tal van recreatiemogelijkheden in de buurt. Stad of natuur, aan jou de keuze.

  fiets meisje buurt
  ×

  Bekijk de buurt

  Kuurne is een gezellige gemeente op een steenworp van het centrum van Kuurne en Kortrijk. In deze aangename buurt en bosrijke omgeving woon je op fietsafstand van alle voorzieningen en heb je tal van recreatiemogelijkheden.

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Renzo Vanneste Renzo Vanneste

  Heb je nog vragen?

  Renzo helpt jou graag verder.