Kuurne Rijksweg

 • ruime nieuwbouwwoningen in landelijke stijl (OB en HOB)
 • 3 tot 5 slaapkamers, garage en tuin
 • kwaliteitsvolle afwerking 
 • E-peil 30 met zonnepanelen en optionele warmtepomp

Rijksweg, Kuurne

Contacteer ons

Nadruk op ruimte en kwaliteit
In de Rijksweg in Kuurne werkt Matexi aan een nieuwe woonbuurt met ruime, landelijke en energiezuinige huizen. Het project bestaat uit 3 rijwoningen, 10 halfopen bebouwingen en een vrijstaande woning van maar liefst 895 m2. De ruime en betaalbare BEN-woningen (E30) beschikken over 3 tot 5 slaapkamers, een badkamer en een zolder, al dan niet met vast trap. Elk huis heeft een eigen garage en een tuin. De fraaie woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen en vloerverwarming beneden en in de badkamer, al dan niet aangevuld met een warmtepomp. De leefruimtes zijn ruim, licht en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Zo kan je koken en tafelen in stijl!
 
Landelijk wonen aan het bos
Op het gemoedelijk woonerf aan de Rijksweg vind je geen verkeer dat er niet hoeft te zijn. Je woont er namelijk in een autoluwe buurt, aan de rand van een bos. Zo geniet je van de rust van de natuur terwijl de allerkleinsten niet alleen in eigen tuin kunnen ravotten, maar ook tussen de bomen.
 
Op een steenworp van Kuurne en Kortrijk
De aangename buurt en bosrijke omgeving zijn een idylle van rust en ontspanning, maar je woont er niet afgelegen: het gezellige centrum van Kuurne is vlot bereikbaar via een fietsroute door de achterliggende wijk, op minder dan 10 minuten. Plonsen met de kids in het gemeentelijk zwembad? Spring op je fiets! Zin in een dagje shoppen in de stad? Kortrijk kost je maar een kwartiertje in de auto. Nood aan extra natuur? Park De Groene Long en Recreatiedomein De Gavers liggen op je te wachten. Aan de Rijksweg is het riant en rustiek wonen, en je ziet er de bomen door het bos.

Brochure aanvragen
RENZO VANNESTE
Sales Consultant T 056 38 07 92
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  Rustig wonen in bosrijke omgeving

  De woningen in landelijke stijl liggen aan de rand van een bos. Zo geniet je niet alleen van de natuur in eigen tuin, maar ook tussen de bomen.

  matexi kuurne rijksweg usp 1
  Veel ruimte en ruim voorzien

  De ruime en kwalitatieve BEN-woningen (E30) beschikken over zonnepanelen en vloerverwarming en genieten o.a. van een mooi keukenbudget.

  matexi kuurne rijksweg usp 2
  Vlot bereikbaar

  Hier woon je op fietsafstand van Kuurne en Kortrijk, met tal van recreatiemogelijkheden in de buurt. Stad of natuur, aan jou de keuze.

  matexi kuurne rijksweg usp 3

  Gerelateerde artikels