Kortrijk De Branderij

 • tijdelijk uitverkocht
 • weldra nieuw aanbod: schrijf je hieronder in op de wachtlijst
 • focus op duurzaamheid: BEN (Bijna-EnergieNeutraal)
 • gelegen in de Minister Liebaertlaan, vlak bij het centrum en de vernieuwde Leieboorden
 • vlotte bereikbaarheid met de wagen, fiets en openbaar vervoer
 • dit project komt in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief. Vraag meer info bij de sales consultant en bekijk de voorwaarden

minister liebaertlaan, kortrijk

KRIS PARMENTIER
Sales Consultant
Kris Parmentier

Duurzaam en groen wonen vlak bij het centrum

De ligging van De Branderij, op de voormalige site van een koffiebranderij, heeft tal van voordelen voor zowel jong als oud. Op wandelafstand van het stadscentrum en het kanaal Bossuit-Kortrijk ervaar je de gezelligheid van het stadsleven. De Branderij biedt bewoners een ware oase van rust, op een centrale en vlot bereikbare locatie in het midden van de stad. In de kwaliteitsvolle, lichtrijke nieuwbouwappartementen met een E-peil van E30 staan duurzaamheid en 100% hernieuwbare energie voorop door o.a. de integratie van individuele warmtepompen, zonnepanelen en regenwaterrecuperatie. Later wordt De Branderij uitgebreid met een fietsas doorheen de site en een autoluw binnengebied. Parkeergelegenheid bevindt zich voornamelijk ondergronds, met garageboxen en een ruime ondergrondse parking.

KRIS PARMENTIER
Sales Consultant T 056 38 01 67

Binnenkort nieuwe fase in verkoop! Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte!

Laat hieronder je gegevens achter en we brengen je als eerste op de hoogte!

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×
  ×

  Bekijk de buurt

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Kris Parmentier Kris Parmentier

  Heb je nog vragen?

  Kris helpt jou graag verder.