Brugge Koning Albert I laan

 • moderne nieuwbouwwoningen met 3 slaapkamers en 2 badkamers
 • ruime percelen tot 876 m2
 • inclusief afgewerkte zolder, in te richten tot extra kamers
 • hoogwaardige afwerking voor superieur comfort
 • geothermische warmtepomp (E30) en vloerverwarming
 • gelegen in het residentiële Sint-Michiels
 • de prijs is de prijs, geen wijziging na compromis

koning albert i laan, brugge

Ruimte, luxe en comfort in de Breydelstad

In de Koning Albert I laan in Brugge ontwikkelt Matexi 5 ruime nieuwbouwwoningen met sprekende architectuur. Deze open en halfopen bebouwingen worden gebouwd op grote percelen en beschikken over
3 slaapkamers, 2 badkamers en een afgewerkte zolder. Alle woningen zijn uitgerust met een inpandige garage of een carport. De moderne gevels zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen en combineren ingetogen grijstinten en bronskleurig geanodiseerd aluminium schrijnwerk voor een moderne, architecturale look.

Uitstekend voorzien, maar ook energiezuinig

De statige huizen bieden niet alleen veel licht en leefruimte maar ook hoogstaand wooncomfort: je kan genieten van een riant keukenbudget, parketvloeren op de bovenverdiepingen en vloerverwarming in elke ruimte. Doordat de energielevering wordt voorzien door een hoogwaardige geothermische warmtepomp is dit niet enkel duurzaam maar zorgt dit ook voor de mogelijkheid om passief te koelen op warme zomerdagen. Dit wordt verder aangevuld met zonnepanelen en een slim ventilatiesysteem (type D). De kwaliteitswoningen zijn riant en residentieel, maar hun impact op milieu (en portefeuille) is eerder gering: het groene E-peil van E25 staat garant voor een duurzame toekomst.

Centraal gelegen in exclusieve buurt

De woningen in de Koning Albert I laan bieden niet alleen buitengewoon veel ruimte, privacy en comfort, maar zijn ook gelegen op een fantastische locatie: het exclusieve woonproject bevindt zich immers in het residentiële hart van Sint-Michiels, één van de meest gegeerde buurten van Brugge. Met het bosrijke Ommeland, de historische binnenstad en de E40 en E403 binnen handbereik, krijgen bewoners het beste van vele werelden: natuur, cultuur en recreatie liggen voor het grijpen. Alle voorzieningen (scholen, winkels, horeca) zijn vlot bereikbaar, en je kan rekenen op een ruime keuze aan mobiliteit. Neem je de wagen of trein, dan sta je op een halfuurtje aan zee. Voor wie droomt van het goede leven in de groene rand van de stad, is dit de ideale buurt om te wonen, werken, en ontspannen.

De prijs is de prijs

Veel aannemers werken met dagprijzen, projectontwikkelaars moeten daardoor vaak ingrijpen bij bestaande prijsafspraken. Bij Matexi daarentegen hebben we een unieke prijsgarantie: de prijs bij ondertekening van het compromis verandert niet meer. De prijs is de prijs! Dat zorgt voor iets onbetaalbaars: gemoedsrust.

RENZO VANNESTE
Sales Consultant T 050 58 09 60

Ontdek het aanbod

5 van 5 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  Uitstekende mobiliteit

  Leuk weekendtripje of vlot en veilig naar het werk? De goed bereikbare buurt ligt op een boogscheut van het station en snelweg en (E40 en E403), en op een kwartiertje fietsen van het Belfort.

  Exclusieve buurt

  Sint-Michiels is een gegeerde residentiële buurt in de groene rand van Brugge, een oase tussen stad en stilte, en een pittoreske toegangspoort tot eeuwenoude cultuur en prachtige natuur. 

  Vlak bij alle voorzieningen

  De rustige, autoluwe wijk ligt op wandelafstand van winkels, horeca, parken en scholen. Ook aan sport en recreatie geen gebrek: in de buurt vind je o.a. een bioscoop, een zwembad, en het Boudewijn Seapark.

  ×

  Bekijk de buurt

  Brugge is een gezellige stad waarin het aangenaam werken en wonen is. Dit exclusief woonproject bevindt zich in het residentiële hart van Sint-Michiels, één van de meest gegeerde buurten van Brugge. Voor wie droomt van het goede leven in de groene rand van de stad, is dit de ideale buurt om te wonen, werken, en ontspannen.

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Renzo Vanneste Renzo Vanneste

  Heb je nog vragen?

  Renzo helpt jou graag verder.