Nivelles Campagne du Petit Baulers

 • gesloten, halfopen en open bebouwingen met veel lichtinval
 • open keuken die uitgeeft op de tuin en garage
 • stijlvol en duurzaam met een hedendaagse architectuur
 • optimale ruimtelijke indeling en afwerking
 • nabij de scholen, winkels en horeca van Nivelles en alle invalswegen

Rue De Zagreb, Nivelles

Contacteer ons

Charmant wonen nabij een stad in volle ontwikkeling

In deze woonbuurt wordt het geen probleem om je snel thuis te voelen. Je nieuwe woning biedt je alle ruimte om comfortabel te leven, gezellig te kokkerellen in je mooie open keuken, te genieten van het mooie zicht op de tuin … Kortom, het leven wordt hier goed.

Bovendien woon je hier vlak bij het centrum van Nijvel: een kleine stad op mensenmaat en in volle ontwikkeling, waar het hedendaagse, moderne leven perfect verweven wordt met traditie en verleden. Alles wat Nijvel te bieden heeft, bereik je vlot: winkels en horeca, scholen, openbaar vervoer, invalswegen.

CAROLINE RATHÉ
Sales Consultant T 064 68 01 70
Contacteer ons

Bientôt en vente :
Nouvelle phase de maisons unifamiliales. Inscrivez-vous sur liste d’attente et soyez les premiers informés de la mise en commercialisation

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×


   * Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, infrastructuur, constructie volgens lastenboek en plannen inclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, maar exclusief taksen en kosten. In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.

   Bekijk de buurt

   Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

   1. We maken kennis

    Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

   Woning virtueel bezoeken

   Gerelateerde artikels