Nivelles Campagne du Petit Baulers

 • nieuwe fase van huizen met 4 slaapkamers en inrichtbare zolder
 • ingebouwde garage

rue de vienne, nijvel

SEBASTIEN VANDERBECKEN
Sales Consultant
Sebastien Vanderbecken

Een charmant huis aan de rand van een bloeiende stad
Nieuwe fase woningen nu in verkoop!

De wijk Campagne du Petit Baulers biedt een optimale bereikbaarheid en tal van voorzieningen. Gelegen in het hart van het platteland en toch heel dicht bij het stadscentrum, is de wijk ideaal bereikbaar via (auto)wegen en openbaar vervoer. De wijk is sterk in opkomst. Het aanbod van diensten (winkels, onderwijs, sport- en culturele voorzieningen, gezondheidszorg) maakt je leven een stuk gemakkelijker en geeft je gemoedsrust.

Met zijn eigentijdse architectuur, voorbeeldige duurzaamheid, eersteklas afwerking en lichte, luchtige leefruimtes is elke woning ontworpen om te voldoen aan de behoeften van vandaag en morgen, voor alle generaties!

 

SEBASTIEN VANDERBECKEN
Sales Consultant T 064 68 01 70

Ontdek het aanbod

10 van 15 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Het woongevoel ervaren?

  Ontdek de buurt

  De buurt Campagne du Petit Baulers is vlot bereikbaar en biedt je een grote waaier aan voorzieningen. De wijk is idyllisch ingebed in de natuur maar ligt toch dicht bij het centrum, en is bovendien gemakkelijk bereikbaar via de auto(snel)wegen en het openbaar vervoer. De wijk is in volle bloei en het uitgebreide dienstenaanbod (winkels, onderwijs, sport- en cultuurvoorzieningen, zorg enz.) maakt je leven een stuk gemakkelijker, waardoor je in alle rust kan groeien en bloeien.

  Bereikbaarheid

  De buurt is vlot bereikbaar vanaf de grote verkeersassen tussen Brussel en Charleroi en biedt de bewoners de mogelijkheid om zich snel en eenvoudig te verplaatsen met het openbaar vervoer.

  Alle voorzieningen om de hoek

  De buurt ligt op een steenworp van het centrum van Nijvel, een gemeente die bekendstaat om haar culturele rijkdom en gezelligheid. De talrijke winkels en diensten maken dat het er heel goed wonen is.

  Ideaal voor gezinnen

  In de buurt zelf is er een kinderdagverblijf voor de kleintjes en iets verder zijn er verschillende scholen voor de oudere kinderen.

  ×

  Bekijk de buurt

  Nijvel ligt op een steenworp afstand van Brussel en is een echte schatkamer van historisch, religieus, folkloristisch, architecturaal en gastronomisch erfgoed. Je wijk ligt op twee stappen van Nijvel en biedt je een grote waaier aan voorzieningen in de directe omgeving, een ruim aanbod van openbaar vervoer (trein en bus), een directe verbinding met de E19 enz.

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Sebastien Vanderbecken Sebastien Vanderbecken

  Heb je nog vragen?

  Sebastien helpt jou graag verder.