Haacht 't Brouwerskwartier

 • Appartementen met 2, 3 of 4 slaapkamers
 • Kleinschalig appartementsgebouw
 • Eigen terras en buurttuin
 • Verwarmen zonder gas

stationsstraat, haacht

CHRISTOPHE BLASSIEAUX
Sales Consultant
Christophe Blassieaux

Comfortabel en energiezuinig wonen in het centrum

Matexi bouwt aan een gloednieuwe woonbuurt in het centrum van Haacht. Het wordt een gezellige en verkeersvrije buurt met twee kleinschalige appartementsgebouwen langsheen een buurttuin. Naast een mooie leefruimte tellen de appartementen 2, 3 of 4 slaapkamers en een privéterras. Zo heb jij alle ruimte om te genieten van het leven.Energiezuinig verwarmen zonder gasDe duurzaamheid van deze appartementen is een echte troef. Ze zijn bijna energie-neutraal en worden niet met gas verwarmd. Goed voor het milieu én jouw portemonnee!Wie niet Haacht, niet wint!De locatie biedt je het beste van twee werelden: rustig en groen wonen op enkele stappen van De Markt en slechts 2 KM van het station in Haacht, op een boogscheut van het drukkere leven in Leuven, Mechelen, Brussel of Antwerpen. De centrale ligging maakt het een aantrekkelijke plek om te vertoeven en je helemaal thuis te voelen.Wil je meer lezen over het project en onze tips voor goed leven en genieten in Haacht? Vraag dan zeker de brochure aan.Infomoment 28 februariWil jij binnenkort thuiskomen in een gezellig en energiezuinig appartement pal in het centrum van Haacht? Kom dan zeker naar hetinfomoment op dinsdag 28 februari tussen 18u en 20u in brasserie 'De Huiskamer'.

CHRISTOPHE BLASSIEAUX
Sales Consultant T 02 588 48 83

Ontdek het aanbod

10 van 13 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×
  ×

  Bekijk de buurt

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Christophe Blassieaux Christophe Blassieaux

  Heb je nog vragen?

  Christophe helpt jou graag verder.