Waremme Quartier des Hirondelles

 • nieuw project nu te koop!
 • rehabilitatie van een braakliggend terrein
 • creatie van een duurzame wijk van 234 woningen
 • aanleg van een openbaar park met bomen

avenue emile vandervelde 82a, borgworm

JULIEN GRATIA
Sales Consultant
Julien Gratia

Waremme, een stadje op het platteland waar het goed leven is.

Waremme, gelegen in het noordwesten van de provincie Luik, heeft een zeer interessante geografische ligging voor pendelaars die in Luik en Brussel werken. De snelweg E40 loopt door de stad.
Het heeft ook een treinstation dat de grote steden van het land aandoet. Genesteld in het hart van Haspengouw, trekt Waremme ook de aandacht van burgers die behoefte hebben aan natuur dankzij de groene ruimten en het natuurreservaat.

Deze nieuwe wijk bestaat uit de sanering van een industrieel braakliggend terrein. Op de plaats van de oude graanmolen van Waremme, langs de Chaussée Romaine, wordt namelijk de gloednieuwe "Quartier des Hirondelles" aangelegd.

Het project omvat de bouw van 234 woningen (164 huizen en 70 appartementen), de aanleg van een bebost park van 8.500 m² en de bouw van een voetgangersbrug (de voetgangersbrug van Hirondelles), die de Geer zal overspannen.

JULIEN GRATIA
Sales Consultant T +32 4 268 01 44

Welke woning verkies je?

Huur en koop

Vanaf € 1.270 / mnd Info
 • je droomwoning eerst huren en later kopen
 • aangeboden door HappyNest
Toon aanbod
×

Meer info over de aankoopprijs van een HappyNest woning na de huurperiode? Contacteer ons, we lichten dit graag toe.

Sluiten
×

Prijs is exclusief kosten. Maar hoeveel bedragen dan de bijkomende kosten?

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning koopt u eigenlijk een stuk grond waarop wij voor u een constructie bouwen.

Op de grond betaalt u registratierechten (12% in Vlaanderen, 12,5% in Brussel en Wallonië) en notariskosten, op de constructie is dat 21% BTW.

Om snel te berekenen wat de totaalprijs inclusief kosten is, telt u 20% bij de prijs.

Concreet: Een woning die op de website te koop staat aan €300.000, kost inclusief kosten ongeveer €360.000.

Sluiten

Ontdek het aanbod

1 van 1 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Het woongevoel ervaren?

  Ontdek de buurt

  Borgworm, in het noordwesten van de provincie Luik, is bijzonder gunstig gelegen voor pendelaars naar Luik en Brussel. Niet alleen loopt de E40 erdoor, maar er is ook een station vanwaaruit treinen naar alle grote steden in België vertrekken. Borgworm ligt midden in Haspengouw waardoor de stad met zijn groene ruimtes en natuurreservaat ook een trekpleister is voor mensen die op zoek zijn naar meer natuur in hun leven.

  Gezelligheid

  De aanleg van een openbaar park in het hart van de wijk zorgt voor een bijzondere sfeer. Deze groene ruimte vormt de ideale plek om te ontspannen en vrienden te treffen.

  Natuur tanken

  Het natuurreservaat van Borgworm, dat op amper enkele minuten rijden van de wijk ligt, biedt een uniek en ongerept landschap voor al wie houdt van de natuur. Je vindt er een grote variëteit aan vogelsoorten en kunt er wandelen op een van de vele wandelpaden die het reservaat doorkruisen.

  Maisons à vendre à Waremme - Quartier des Hirondelles
  Geografische ligging

  Borgworm ligt in het centrum van de provincie Luik, in Haspengouw, waardoor de stad een ideaal uitgangspunt vormt om de streek te verkennen. De wijk zelf is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, met tal van verbindingen naar alle grote steden in de omgeving.

  Maisons à vendre à Meslin-l'Eveque - Rue Centrale
  ×

  Bekijk de buurt

  In de onmiddellijke omgeving van de wijk, langs de Chaussée Romaine, vind je alle winkels, supermarkten en voorzieningen die je nodig hebt voor je dagelijkse bezigheden. Op 17 minuten rijden sta je via de E40 in het centrum van Luik.

  Koppel in woning met gezin

  Je woning eerst huren en later kopen? Dat kan...

  Wil je eigenaar worden van je eigen woning, maar heb je nu niet de middelen om die droom te realiseren? Met HappyNest kan je de woning eerst huren en ze aankopen na 5 of 6 jaar tegen een vooraf afgesproken prijs. Zo heb je meer tijd om te sparen en... je buren te leren kennen!

  Meer weten over HappyNest?

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Julien Gratia Julien Gratia

  Heb je nog vragen?

  Julien helpt jou graag verder.