Zonhoven Kleine Hemmenweg

 • moderne woning en appartementen met e-peil E30
 • gezellige, groene en kindvriendelijke woonbuurt
 • centraal gelegen: dicht bij de E314 en nabij Hasselt
 • warmtepomp en zonnepanelen in appartementen & woning

Kleine Hemmenweg 29, Zonhoven

Contacteer ons

Gezellig thuiskomen in het hart van De Wijers

Wil je centraal wonen, maar toch rustig? Dan is woonbuurt Kleine Hemmenweg te Zonhoven helemaal iets voor jou! Een sfeervolle en kindvriendelijke woonbuurt met nieuwe gezinswoningen en appartementen, vlak bij invalswegen en openbaar vervoer. Kinderen kunnen veilig op straat spelen, voor je gezin de ideale uitvalsbasis om even tot rust te komen.

De hoogte van de appartementsblokken is beperkt, waardoor de buurt een open en ruim karakter krijgt. Elk appartement telt 1, 2 of 3 slaapkamers en heeft een ruim terras.

De laatste woning (OB) is voorzien van 3 slaapkamers, een ingerichte keuken en badkamer, een tuin en carport. Wel zo handig als je thuiskomt met je boodschappen.

Je woont hier net buiten het centrum van Zonhoven. Bakkers, scholen, winkels, horeca en sportvereniging bevinden zich allemaal op fiets- en wandelafstand. Ook Hasselt bereik je in een twintigtal minuten met de wagen. Voor verdere verplaatsingen ligt deze buurt ook optimaal, dicht bij de E314 en de treinstations van Zonhoven (1,5km) en Kiewit (6km). Even uitwaaien? Dan is natuurgebied De Teut een echte aanrader.

Brochure aanvragen
INGE VANCLUYSEN
Sales Consultant T 011 98 81 93
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×
  buurtbarometer

  Bekijk de buurt

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  1. We maken kennis

   Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  Woning virtueel bezoeken

  Gerelateerde artikels