Zonhoven Kleine Hemmenweg

 • moderne BEN-appartementen met e-peil E30
 • gezellige, groene en kindvriendelijke woonbuurt
 • centraal gelegen: dicht bij de E314 en nabij Hasselt
 • warmtepomp en zonnepanelen in appartementen

Kleine Hemmenweg 29, Zonhoven

Contacteer ons

Gezellig thuiskomen in het hart van De Wijers

Wil je centraal wonen, maar toch rustig? Dan is woonbuurt Kleine Hemmenweg te Zonhoven helemaal iets voor jou! Een sfeervolle en kindvriendelijke woonbuurt met nieuwe gezinswoningen en appartementen, vlak bij invalswegen en openbaar vervoer. Kinderen kunnen veilig op straat spelen, voor je gezin de ideale uitvalsbasis om even tot rust te komen.

Wie kiest voor een appartement in woonbuurt Kleine Hemmenweg, geniet van een optimaal leefcomfort. De grote ramen zorgen voor een open, licht en ruimtelijk gevoel. Vanuit je keuken stap je buiten op je ruime terras waar je geniet van privacy en zonlicht. Elk appartement heeft 1, 2 of 3 slaapkamers, een carport, toegang tot gemeenschappelijke fietsenstalplaatsen en tuinberging. Daarbij is de hoogte van de appartementsblokken beperkt, waardoor de buurt een open en ruim karakter krijgt.

Door het grote succes kregen alle woningen al een gezin en zijn deze momenteel volledig uitverkocht, maar gelukkig blijven we bouwen aan een toekomst voor jouw gezin. Schrijf je hieronder in op de wachtlijst en wordt als eerste op de hoogte gebracht wanneer we in verkoop gaan met ons nieuw aanbod woningen.

Zie jij jou en je gezin graag thuiskomen in Zonhoven Kleine Hemmenweg? Contacteer vrijblijvend onze sales consultant en vraag alvast een brochure aan.

Brochure aanvragen
INGE VANCLUYSEN
Sales Consultant T 011 98 81 93
Contacteer ons

Schrijf je in op de wachtlijst en blijf op de hoogte van het nieuwe aanbod woningen.

Ontdek het aanbod

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  De prijs is de prijs

  Maak jij je zorgen over de stijgende constructieprijzen? Wees gerust, bij Matexi ben je als klant verzekerd bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Bij de ondertekening van de compromis ken je de exacte prijs waarop jij akkoord geeft. Deze prijs is de prijs, een woord is een woord. Een bewuste keuze waarin we het verschil maken voor jou. Al meer dan 75 jaar lang.  

  1 1 2 3 4 5
  Gezellig groen

  Zowel bewoners van de woningen als van de appartementen genieten hier van groen. Elke woning heeft een eigen tuin achterin, maar ook een voortuintje. Hierdoor kleurt het straatbeeld net iets groener en dat wordt nog eens extra versterkt met een park in het midden van de buurt. Dit park bevordert natuurlijk ook de sociale contacten tussen de buurtbewoners. En terwijl jij een praatje slaat met je buren, spelen de kinderen naar hartenlust in het park. De locatie voor een gezellig buurtfeest? Check!

  3 1 2 3 4 5
  Wonen in Zonhoven

  Zonhoven is een groene gemeente, ten noorden van de Limburgse hoofdstad Hasselt. Maar liefst 40% van de oppervlakte in Zonhoven is groen, en toch woon je hier erg centraal en bereikbaar. Bakkers, scholen, winkels, horeca en sportvereniging bevinden zich allemaal op fiets- en wandelafstand. Voor verdere verplaatsingen ligt deze buurt ook optimaal, dicht bij de E314 en de treinstations van Zonhoven (1,5km) en Kiewit (6km). Even uitwaaien? Dan is natuurgebied De Teut een echte aanrader.

  2 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
  buurtbarometer

  Bekijk de buurt

  Evenementen

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  1. We maken kennis

   Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  Woning virtueel bezoeken

  Gerelateerde artikels