Zonhoven Kleine Hemmenweg

 • moderne BEN-appartementen en woningen met warmtepomp en zonnepanelen
 • gezellige, groene en kindvriendelijke woonbuurt
 • centraal gelegen: dicht bij de E314 en nabij Hasselt

kleine hemmenweg 29, zonhoven

Gezellig thuiskomen in het hart van De Wijers

Wil je centraal wonen, maar toch rustig? Dan is woonbuurt Kleine Hemmenweg in Zonhoven helemaal iets voor jou! Een sfeervolle en kindvriendelijke woonbuurt met gezinswoningen en appartementen, vlak bij invalswegen en openbaar vervoer. Kinderen kunnen veilig op straat spelen, voor je gezin de ideale uitvalsbasis om even tot rust te komen.

Deze buurt biedt voor ieder wat wils. Zowel in de woningen als de appartementen staan comfort en duurzaamheid voorop. Zo kom jij elke dag zorgeloos thuis. Ga je voor een van de gezellige appartementen of kies je voor een lichtrijke woning? Wat je ook kiest, in elke woonst garanderen we je optimaal wooncomfort aangepast aan jouw situatie.

Elke woning heeft 3 slaapkamers, een tuinberging en een carport of inpandige garage. De grote ramen in de leefruimte brengen veel licht binnen, zonder daarbij in te boeten aan privacy. Door de optimale indeling van de ruimtes garandeert een gevoel van ruimte.

Wie kiest voor een appartement in woonbuurt Kleine Hemmenweg, geniet van optimaal leefcomfort. De grote ramen zorgen voor een open, licht en ruimtelijk gevoel. Vanuit je keuken stap je buiten op je ruime terras waar je geniet van privacy en zonlicht. Elk appartement heeft 2 slaapkamers, ondergrondse parkeerplaats, toegang tot gemeenschappelijke fietsenstalplaatsen en kelderberging. Daarbij is de hoogte van de appartementsblokken beperkt, waardoor de buurt een open en ruim karakter krijgt.

Zie jij jezelf en je gezin graag thuiskomen in Zonhoven Kleine Hemmenweg? Contacteer vrijblijvend onze sales consultant en vraag alvast de brochure aan.

INGE VANCLUYSEN
Sales Consultant T 011 98 81 93

Ontdek het aanbod

2 van 2 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  Wonen in Zonhoven

  Zonhoven is een groene gemeente, ten noorden van de Limburgse hoofdstad Hasselt. Maar liefst 40% van de oppervlakte in Zonhoven is groen, en toch woon je hier erg centraal en bereikbaar. Bakkers, scholen, winkels, horeca en sportvereniging bevinden zich allemaal op fiets- en wandelafstand. Voor verdere verplaatsingen ligt deze buurt ook optimaal, dicht bij de E314 en de treinstations van Zonhoven (1,5km) en Kiewit (6km). Even uitwaaien? Dan is natuurgebied De Teut een echte aanrader.

  Gezellig groen

  Zowel bewoners van de woningen als van de appartementen genieten hier van groen. Elke woning heeft een eigen tuin achterin, maar ook een voortuintje. Hierdoor kleurt het straatbeeld net iets groener en dat wordt nog eens extra versterkt met een park in het midden van de buurt. Dit park bevordert natuurlijk ook de sociale contacten tussen de buurtbewoners. En terwijl jij een praatje slaat met je buren, spelen de kinderen naar hartenlust in het park. De locatie voor een gezellig buurtfeest? Check!

  De prijs is de prijs

  Maak jij je zorgen over de stijgende constructieprijzen? Wees gerust, bij Matexi ben je als klant verzekerd bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Bij de ondertekening van de compromis ken je de exacte prijs waarop jij akkoord geeft. Deze prijs is de prijs, een woord is een woord. Een bewuste keuze waarin we het verschil maken voor jou. Al meer dan 75 jaar lang.

  ×

  Bekijk de buurt

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Inge Vancluysen Inge Vancluysen

  Heb je nog vragen?

  Inge helpt jou graag verder.