Paal Heideveldstraat

  • kleinschalige woonbuurt in Paal (Beringen) met centrale ligging
  • moderne nieuwbouwwoningen met 3 slaapkamers
  • bouwgronden voor OB zonder bouwverplichting 
  • schrijf je alvast in op de wachtlijst om niets te missen!

Jan Frans Willemsstraat 6, Beringen

Gezellig, groen en bereikbaar wonen

In het gezellige dorp Paal, op minder dan een kilometer van het centrum, ontspringt binnenkort een nieuwe, kleinschalige buurt met een tiental woningen en enkele bouwgronden.

Over enkele maanden brengen we hier een aantal moderne woningen op de markt. Een huis met carport of garage? Een compact tuintje, of iets ruimer? Open of halfopen bebouwing? Welk huis je ook kiest, alle woningen zijn in elk geval duurzaam en energiezuinig gebouwd en dragen daarom een BEN-certificaat (Bijna Energie Neutraal - E30). Zo zijn jij en je gezin gerust voor de toekomst én bespaar je op je energiefactuur.

Bouw je liever zelf aan je toekomst? Dat kan, want op een van de vrije bouwgronden bouw je, op eigen tempo en met eigen architect de woning van jouw dromen.

Zie jij jou en je gezin graag thuiskomen in Paal Heideveldstraat? Schrijf je dan snel in op de wachtlijst, want het aanbod is beperkt!

Schrijf je dan snel in op de wachtlijst, want het aanbod is beperkt!

Ontdek de buurt

Rustig wonen

Hier leef je met de kleurschakeringen van de seizoenen. Het groen, dat momenteel de verkaveling kleurt, blijft dan ook zoveel mogelijk behouden. De huizen zullen allemaal gericht zijn op de centrale groenzone midden in de buurt, waar de bestaande karaktervolle bomen blijven staan. Terwijl jij met een gerust hart een praatje slaat met de buren, ravotten je kinderen in het parkje. Als dat nog niet genoeg groen is, dan is een wandeling aan de Paalse plas een aanrader. 

Paal WEB 2
Wonen in Paal (Beringen)

In de Heideveldstraat woon je niet enkel rustig en groen, maar tegelijk ook heel centraal. Het centrum van Paal, net als winkels, bakkers en scholen bereik je allemaal gemakkelijk te voet of met de fiets. Beringen zelf ligt 4 km verderop. Een leuke uitstap op zondag plan je natuurlijk naar de be-MINE site iets verderop. Werk je verder van huis? Van aan je deur tot de E313 ben je slechts 1 minuut onderweg.  

Paal WEB 4
Zorgeloos bouwen

Wanneer je jouw nieuwe woning in Paal koopt bij Matexi, kies je voor een kant-en-klaar huis dat volledig instapklaar is bij oplevering, zonder bouwstress. Toch heb je zelf ook een aantal zaken in de hand, want de afwerking zoals badkamer, keuken en tegels kies je volledig zelf. We garanderen je kwaliteitsvolle materialen, een vakkundige plaatsing en afwerking. Bij onze zorgvuldig geselecteerde leveranciers krijg je steeds deskundig advies.

Paal WEB 7

Gerelateerde artikels