Paal Heideveldstraat

 • kleinschalige woonbuurt in Paal (Beringen) met centrale ligging
 • moderne nieuwbouwwoningen met 3 slaapkamers
 • bouwgronden voor OB zonder bouwverplichting 
 • centrale ligging nabij E313

Jan Frans Willemsstraat 6, Beringen

Contacteer ons

Gezellig, groen en bereikbaar wonen

In het gezellige dorp Paal, op minder dan een kilometer van het centrum, bouwt Matexi een nieuwe, kleinschalige buurt met een tiental woningen en enkele bouwgronden.

Alle woningen worden in een hedendaagse, moderne stijl gebouwd. Daarbij kan je kiezen voor een huis met carport of garage? Een compact tuintje, of iets ruimer? Halfopen bebouwing? Welk huis je ook kiest, alle woningen zijn in elk geval duurzaam en energiezuinig gebouwd en dragen daarom een BEN-certificaat (Bijna Energie Neutraal - E30). Zo zijn jij en je gezin gerust voor de toekomst én bespaar je op je energiefactuur.

Bouw je liever zelf aan je toekomst? Dat kan, want op een van de vrije bouwgronden bouw je, op eigen tempo en met eigen architect de woning van jouw dromen.

Zie jij jou en je gezin graag thuiskomen in Paal Heideveldstraat? Contacteer vrijblijvend onze sales consultant of vraag een brochure aan.

Brochure aanvragen
INGE VANCLUYSEN
Sales Consultant T 011 98 83 59
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  Rustig wonen

  Hier leef je met de kleurschakeringen van de seizoenen. Het groen, dat momenteel de verkaveling kleurt, blijft dan ook zoveel mogelijk behouden. De huizen zullen allemaal gericht zijn op de centrale groenzone midden in de buurt, waar de bestaande karaktervolle bomen blijven staan. Terwijl jij met een gerust hart een praatje slaat met de buren, ravotten je kinderen in het parkje. Als dat nog niet genoeg groen is, dan is een wandeling aan de Paalse plas een aanrader. 

  Paal WEB 2
  Wonen in Paal (Beringen)

  In de Heideveldstraat woon je niet enkel rustig en groen, maar tegelijk ook heel centraal. Het centrum van Paal, net als winkels, bakkers en scholen bereik je allemaal gemakkelijk te voet of met de fiets. Beringen zelf ligt 4 km verderop. Een leuke uitstap op zondag plan je natuurlijk naar de be-MINE site iets verderop. Werk je verder van huis? Van aan je deur tot de E313 ben je slechts 1 minuut onderweg.  

  Paal WEB 4
  Zorgeloos bouwen

  Wanneer je jouw nieuwe woning in Paal koopt bij Matexi, kies je voor een kant-en-klaar huis dat volledig instapklaar is bij oplevering, zonder bouwstress. Toch heb je zelf ook een aantal zaken in de hand, want de afwerking zoals badkamer, keuken en tegels kies je volledig zelf. We garanderen je kwaliteitsvolle materialen, een vakkundige plaatsing en afwerking. Bij onze zorgvuldig geselecteerde leveranciers krijg je steeds deskundig advies.

  Paal WEB 7

  Gerelateerde artikels