Paal Heideveldstraat

 • kleinschalige woonbuurt in Paal (Beringen) met centrale ligging nabij E313
 • moderne nieuwbouwwoningen met 3 slaapkamers
 • bouwgronden voor OB zonder bouwverplichting
 • Informeer naar de huur- en koopmogelijkheden

jan frans willemsstraat 21, paal

Gezellig, groen en bereikbaar wonen

In het gezellige dorp Paal, op minder dan een kilometer van het centrum, bouwt Matexi een nieuwe, kleinschalige buurt met een tiental woningen en enkele bouwgronden. Alle woningen worden in een hedendaagse, moderne stijl gebouwd. Daarbij kan je kiezen voor een huis met carport of garage? Een compact tuintje, of iets ruimer? Halfopen bebouwing? Welk huis je ook kiest, alle woningen zijn in elk geval duurzaam en energiezuinig gebouwd en dragen daarom een BEN-certificaat (Bijna Energie Neutraal - E30). Zo zijn jij en je gezin gerust voor de toekomst én bespaar je op je energiefactuur. 

Daarbij zijn loten 1 en 9 volledig afgewerkt, waardoor je snel kan verhuizen naar je nieuw stekje! Bezoek nu ook onze kijkwoning lot 8 en laat je inspireren.

Bouw je liever zelf aan je toekomst? Dat kan, want op een van de vrije bouwgronden bouw je, op eigen tempo en met eigen architect de woning van jouw dromen.

Zie jij jou en je gezin graag thuiskomen in Paal Heideveldstraat? Contacteer vrijblijvend onze sales consultant of vraag een brochure aan.

INGE VANCLUYSEN
Sales Consultant T 011 98 83 59

Welke woning verkies je?

Huur en koop

Vanaf € 1.315 / mnd Info
 • Je droomwoning eerst huren en later kopen
 • Aangeboden door HappyNest
Toon aanbod
×

Meer info over de aankoopprijs van een HappyNest woning na de huurperiode? Contacteer ons, we lichten dit graag toe.

Sluiten
×

Prijs is exclusief kosten. Maar hoeveel bedragen dan de bijkomende kosten?

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning koopt u eigenlijk een stuk grond waarop wij voor u een constructie bouwen.

Op de grond betaalt u registratierechten (12% in Vlaanderen, 12,5% in Brussel en Wallonië) en notariskosten, op de constructie is dat 21% BTW.

Om snel te berekenen wat de totaalprijs inclusief kosten is, telt u 20% bij de prijs.

Concreet: Een woning die op de website te koop staat aan €300.000, kost inclusief kosten ongeveer €360.000.

Sluiten

Ontdek het aanbod

8 van 8 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  Rustig wonen

  Hier leef je met de kleurschakeringen van de seizoenen. Het groen, dat momenteel de verkaveling kleurt, blijft dan ook zoveel mogelijk behouden. De huizen zullen allemaal gericht zijn op de centrale groenzone midden in de buurt, waar de bestaande karaktervolle bomen blijven staan. Terwijl jij met een gerust hart een praatje slaat met de buren, ravotten je kinderen in het parkje. Als dat nog niet genoeg groen is, dan is een wandeling aan de Paalse plas een aanrader.

  Wonen in Paal (Beringen)

  In de Heideveldstraat woon je niet enkel rustig en groen, maar tegelijk ook heel centraal. Het centrum van Paal, net als winkels, bakkers en scholen bereik je allemaal gemakkelijk te voet of met de fiets. Beringen zelf ligt 4 km verderop. Een leuke uitstap op zondag plan je natuurlijk naar de be-MINE site iets verderop. Werk je verder van huis? Van aan je deur tot de E313 ben je slechts 1 minuut onderweg.

  Zorgeloos bouwen

  Wanneer je jouw nieuwe woning in Paal koopt bij Matexi, kies je voor een kant-en-klaar huis dat volledig instapklaar is bij oplevering, zonder bouwstress. Toch heb je zelf ook een aantal zaken in de hand, want de afwerking zoals badkamer, keuken en tegels kies je volledig zelf. We garanderen je kwaliteitsvolle materialen, een vakkundige plaatsing en afwerking. Bij onze zorgvuldig geselecteerde leveranciers krijg je steeds deskundig advies.

  ×

  Bekijk de buurt

  Koppel in woning met gezin

  Je woning eerst huren en later kopen? Dat kan...

  Wil je eigenaar worden van je eigen woning, maar heb je nu niet de middelen om die droom te realiseren? Met HappyNest kan je de woning eerst huren en ze aankopen na 5 of 6 jaar tegen een vooraf afgesproken prijs. Zo heb je meer tijd om te sparen en... je buren te leren kennen!

  Meer weten over HappyNest?

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Inge Vancluysen Inge Vancluysen

  Heb je nog vragen?

  Inge helpt jou graag verder.