Overpelt Kattestraat

 • (half)open BEN-woningen met 3 slpk., gezellige tuin en carport
 • op fiets- en wandelafstand van het centrum
 • rustige, groene en kindvriendelijke woonbuurt
 • Ontdek onze nieuwe kijkwoning!

koolhoekstraat 6, overpelt

Ruim en groen wonen in een oase van rust

Aan de rand van het centrum van Overpelt bouwt Matexi de volledig nieuwe woonbuurt ‘Kattestraat’. Inmiddels kozen al vele gezinnen voor een thuis in Kattestraat, maar gelukkig blijven we bouwen aan een toekomst voor jouw gezin. De woonbuurt omvat moderne en energiezuinige nieuwbouwwoningen met zonnepanelen (Bijna Energie Neutraal - E30). Daarbij kan je kiezen voor een open of halfopen bebouwing. Welk huis je ook kiest, alle woningen hebben 3 slaapkamers, ingerichte keuken en badkamer, prachtige tuin en carport. De leefruimte geeft uit op de tuin waarbij je via grote raampartijen optimaal kan genieten van het dag- en zonlicht. Ideaal als starters- of gezinswoning.

Zie jij jou en je gezin graag thuiskomen in Overpelt Kattestraat? Contacteer vrijblijvend onze sales consultant en vraag alvast een brochure aan.

INGE VANCLUYSEN
Sales Consultant T 011 98 81 92

Ontdek het aanbod

9 van 9 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  Energiezuinig wonen

  Natuurlijk zijn alle woningen duurzaam en energiezuinig gebouwd, met de nadruk op doorgedreven isolatie en het gebruik van de modernste bouwtechnieken. Zo is elke woning voorzien van zonnepanelen, optimale isolatie en beglazing die voldoet aan de nieuwste energienormen. Ideaal voor een lage energiefactuur!

  Persoonlijke touch

  Wanneer je jouw nieuwe woning in Overpelt bij Matexi koopt, kies je voor een kant-en-klaar huis dat volledig instapklaar is bij oplevering, zonder bouwstress. Toch heb je zelf ook een aantal zaken in de hand, zo kies je zelf de binnenafwerking: vloeren, keuken, badkamer, etc. Klaar om jouw woondroom waar te maken?

  Rustig en groen wonen

  Een van de grote troeven van deze nieuwe buurt is haar rustige en groene ligging. De woningen worden gebouwd rond een sfeervol park, wat alleen maar voordelen biedt: je kunt er ontspannen op een bankje terwijl je kinderen er in alle veiligheid spelen. Of je kan een praatje slaan met de buren, zo leer je de buurt nog beter kennen.

  ×

  Bekijk de buurt

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Inge Vancluysen Inge Vancluysen

  Heb je nog vragen?

  Inge helpt jou graag verder.