Overpelt Kattestraat

  • tijdelijk uitverkocht!
  • BEN-woningen met zonnepanelen
  • op fiets- en wandelafstand van het centrum
  • schrijf je alvast in op de wachtlijst om niets te missen!

Kattestraat, Overpelt

Ruim en groen wonen in een oase van rust

Aan de rand van het centrum van Overpelt bouwt Matexi de volledig nieuwe woonbuurt ‘Kattestraat’. Inmiddels kozen al vele gezinnen voor een thuis in Kattestraat, maar gelukkig blijven we bouwen aan een toekomst voor jouw gezin en lanceren we al dit najaar een volledig nieuw aanbod.

Zie jij jou en je gezin graag thuiskomen in Overpelt Kattestraat? Schrijf je dan snel in op de wachtlijst en wordt als eerste op de hoogte gebracht wanneer we in verkoop gaan met ons nieuw aanbod woningen.

Schrijf je in op de wachtlijst en blijf op de hoogte van dit project!

Ontdek de buurt

Energiezuinig wonen

Natuurlijk zijn alle woningen duurzaam en energiezuinig gebouwd, met de nadruk op doorgedreven isolatie en het gebruik van de modernste bouwtechnieken. Zo is elke woning voorzien van zonnepanelen, optimale isolatie en beglazing die voldoet aan de nieuwste energienormen. Ideaal voor een lage energiefactuur! 

enegiezuinig wonen
Persoonlijke touch

Wanneer je jouw nieuwe woning in Overpelt bij Matexi koopt, kies je voor een kant-en-klaar huis dat volledig instapklaar is bij oplevering, zonder bouwstress. Toch heb je zelf ook een aantal zaken in de hand, zo kies je zelf de binnenafwerking: vloeren, keuken, badkamer, etc. Klaar om jouw woondroom waar te maken? 

persoonlijke touch
Rustig en groen wonen

Een van de grote troeven van deze nieuwe buurt is haar rustige en groene ligging. De woningen worden gebouwd rond een sfeervol park, wat alleen maar voordelen biedt: je kunt er ontspannen op een bankje terwijl je kinderen er in alle veiligheid spelen. Of je kan een praatje slaan met de buren, zo leer je de buurt nog beter kennen.

rustig en groen wonen

Gerelateerde artikels