Nieuwerkerken Pater Cuypersstraat

 • 4 bouwgronden voor open bebouwing
 • bouwen in Nieuwerkerken, nabij Sint-Truiden
 • zonder bouwverplichting
 • alles op fietsafstand

Pater Cuypersstraat 10-13, Nieuwerkerken

Contacteer ons

Rustig gelegen bouwgronden in het idyllische Haspengouw nabij Sint-Truiden

In het landelijke Nieuwerkerken staan deze vier ruime open bouwgronden te koop. Dit zijn bouwgronden zonder bouwverplichting: hier bouw je op je eigen tempo en met je eigen architect en aannemer jouw thuis om van te houden in het centrum, dicht bij de supermarkt, bakker, scholen en recreatiemogelijkheden. De buurt staat garant voor rustig wonen en biedt tegelijk de voordelen van wonen in de dorpskern. Bovendien kunnen kinderen hier onbezorgd spelen.

MARISA MARASCO
Sales Consultant T 011 98 84 03
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  Bouwen tussen Sint-Truiden en Herk-de-Stad

  Nieuwerkerken is een rustige, groene gemeente die tegelijk heel centraal ligt. Je bereikt het historische en authentieke centrum van Sint-Truiden gemakkelijk met de fiets of met de wagen (6km). De N716 verbindt je anderzijds vlot met Herk-de-Stad. Ook buursteden Hasselt en Alken zijn nooit ver weg. 

  1 1
  Met de fiets naar school

  Je bouwt hier een heerlijke thuis voor je gezin. Of je nu kiest voor basisschool ’t Nieverke (250m) of voor Leefschool de Wonderwijzer (550m), de kinderen fietsen vanuit deze buurt gemakkelijk zelf naar school. Ook het aanbod aan opvang en buitenschoolse activiteiten is erg ruim.

  Ontwerp zonder titel 29
  Wonen en natuur

  Uitstap op zondag? Wandel- en fietsroutes bij de vleet, want hier woon je ten noordwesten van het prachtige, idyllische Haspengouw. Nieuwerkerken heeft daarnaast ook zelf 2 uitzonderlijke natuurreservaatjes: De Zijp en Het Muggenbosken. Daarnaast staat hier een statig 17e-eeuwse waterkasteel. 

  2 1

  Gerelateerde artikels