Nieuwerkerken Pater Cuypersstraat

 • 2 bouwgronden voor open bebouwing
 • bouwen in Nieuwerkerken, nabij Sint-Truiden
 • zonder bouwverplichting
 • alles op fietsafstand

pater cuypersstraat 10-13, nieuwerkerken

MARISA MARASCO
Sales Consultant
Marisa Marasco

Rustig gelegen bouwgronden in het idyllische Haspengouw nabij Sint-Truiden

In het landelijke Nieuwerkerken staan deze twee ruime open bouwgronden te koop. Dit zijn bouwgronden zonder bouwverplichting: hier bouw je op je eigen tempo en met je eigen architect en aannemer jouw thuis om van te houden in het centrum, dicht bij de supermarkt, bakker, scholen en recreatiemogelijkheden. De buurt staat garant voor rustig wonen en biedt tegelijk de voordelen van wonen in de dorpskern. Bovendien kunnen kinderen hier onbezorgd spelen.

MARISA MARASCO
Sales Consultant T 011 98 84 03

Ontdek het aanbod

2 van 2 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  Bouwen tussen Sint-Truiden en Herk-de-Stad

  Nieuwerkerken is een rustige, groene gemeente die tegelijk heel centraal ligt. Je bereikt het historische en authentieke centrum van Sint-Truiden gemakkelijk met de fiets of met de wagen (6 km). De N716 verbind je anderzijds vlot met Herk-de-Stad. Ook buursteden Hasselt en Alken zijn nooit ver weg.

  Met de fiets naar school

  Je bouwt hier een heerlijk thuis voor je gezin. Of je nu kiest voor basisschool ’t Nieverke (250m) of voor Leefschool de Wonderwijzer (550m), de kinderen fietsen vanuit deze buurt gemakkelijk zelf naar school. Ook het aanbod aan opvang en buitenschoolse activiteiten is erg ruim.

  Wonen en natuur

  Uitstap op zondag? Wandel- en fietsroutes bij de vleet, want hier woon je ten noordwesten van het prachtige, idyllische Haspengouw. Nieuwerkerken heeft daarnaast ook zelf 2 uitzonderlijke natuurreservaatjes: De Zijp en Het Muggenbosken. Daarnaast staat hier een statig 17e-eeuwse waterkasteel.

  ×

  Bekijk de buurt

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Marisa Marasco Marisa Marasco

  Heb je nog vragen?

  Marisa helpt jou graag verder.