Maaseik Heirweg

 • energiezuinige woningen met 3 slpk en privé-tuin
 • appartementen met 2 slpk en ruim zonneterras
 • autoluwe woonbuurt met groene rustpunten
 • op 5 min van het centrum

Heirweg 27, Maaseik

Contacteer ons

Kies jij voor een gezinswoning of een appartement?

Vlak bij het centrum van Maaseik ontwikkelt Matexi een nieuwe woonbuurt. Het gebied tussen de Heirweg, de Pieter Breughelstraat en de Hans Memlingstraat transformeert tot een rustige buurt zonder doorgaand verkeer. Dit is de buurt voor eender welke gezinssituatie. Zowel starters, alleenstaanden, gezinnen met kinderen als senioren zullen zich hier allemaal thuis voelen. De mix van moderne gezinswoningen met een tuin en lichtrijke appartementen maken van deze buurt een thuis waar het heerlijk vertoeven is. Op wandel- en fietsafstand geniet je van alles wat Maaseik te bieden heeft.

Zowel in de woningen als in de appartementen ligt het wooncomfort bijzonder hoog. De woonsten zijn energiezuinig uitgerust, efficiënt ingedeeld en hedendaags van stijl. Als je voor een woning kiest, zijn er veel mogelijkheden. Ga je voor een plat dak of zadeldak, inpandige garage of carport, met of zonder tuinberging, een zolder of niet? Jij kiest! De huizen hebben een tuin waar je kunt zonnen en ravotten. De appartementen hebben grote terrassen, veel privacy en zicht op de gemeenschappelijke groenzone. Het grondplan van de appartementen is maximaal efficiënt ingevuld. In de appartementen zijn 2 slaapkamers voorzien.

Brochure aanvragen
Inge Vancluysen
Sales Consultant T 0476 27 29 84
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×


   van loten

   Filters wissen

   * Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, infrastructuur, constructie volgens lastenboek en plannen inclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, maar exclusief taksen en kosten. In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.

   Ontdek de buurt

   Maaseik, een stad met een rijk verleden en een thuis voor levensgenieters. Op wandel- en fietsafstand geniet je van alles wat Maaseik te bieden heeft. Haal een frisse neus in het Grenspark Kempen-Broek, trek eropuit in Nationaal Park Hoge Kempen of laat je haren wapperen in de wind langs de oevers van de Maas.

   • Winkelen
   • Financieel
   • Mobiliteit
   • Onderwijs
   • Vrije tijd
   • Zorg

   Gerelateerde artikels