Maaseik Heirweg

 • verschillende types moderne nieuwbouwwoningen
 • appartementen met veel lichtinval en zuid-gerichte terrassen
 • nieuwe kindvriendelijke woonbuurt
 • talrijke ontspanningsmogelijkheden op wandelafstand

Heirweg 27, Maaseik

Contacteer ons

Wonen in alle rust, op jouw eigen tempo

Vlakbij het centrum van Maaseik ontwikkelt Matexi de nieuwe woonbuurt Heirweg. Een sfeervolle en kindvriendelijke woonbuurt met moderne nieuwbouwwoningen en zuidgerichte appartementen. Zowel starters, alleenstaanden, gezinnen met kinderen als senioren zullen zich hier helemaal thuis voelen.

Door de mix van woningen met tuin en lichtrijke appartementen maken we van deze buurt een thuis waar het heerlijk vertoeven is. Nog een groot voordeel van woonbuurt Heirweg: kinderen kunnen veilig op straat ravotten en spelen, de ideale uitvalsbasis voor je gezin om even tot rust te komen.

Wonen in alle comfort? Dat doe je zowel in de nieuwbouwwoningen als in de appartementen. Het appartementsgebouw telt slechts 5 appartementen, ideaal om een praatje te slaan met je buren. Elk appartementen heeft 2 slaapkamers, een ingerichte keuken en een ruim, zuid-gericht zonneterras. Door de grote ramen geniet je ook nog eens van veel lichtinval. De indeling van de vloeren, deuren, keuken en badkamer kies je volledig zelf, maar wij nemen de zorg ervan op ons.

Toch liever wat meer ruimte of is een appartement niet helemaal je ding? Ontdek dan onze moderne nieuwbouwwoningen, elk voorzien van 3 slaapkamers, inpandige garage of carport, met of zonder tuinberging en met een zolder of niet? Jij kiest! Maar wat je ook kiest, we gebruiken steeds duurzame en degelijke materialen. Zo geniet niet alleen jij, maar je hele gezin van een zorgeloze toekomst. 

Maaseik is de onderwijsstad bij uitstek en biedt een ruim aanbod aan scholen, van kleuteronderwijs tot middelbare scholen. Daarnaast zijn de mogelijkheden voor buitenschoolse activiteiten oneindig. De tennis, padel, voetbal, het zwembad, de Roodkapjes,… noem maar op, ze liggen allemaal op fiets- of wandelafstand van jouw nieuwe thuis in Heirweg. Zo kun jij je kostbare tijd efficiënt besteden en hoef je niet continu voor taxi te spelen. Liever zelf ook wat genieten? De gezellige markt van Maaseik met terrasjes en boetieks bevindt zich op minder dan 1km van woonbuurt Heirweg. Ook het cultuurcentrum Achterolmen en de fitness liggen op wandelafstand. Boodschappen doen? Het aanbod aan supermarkten in de buurt is onbeperkt. Dagje naar Nederland? Het kan, want ook de Nederlandse grens ligt niet ver weg en zijn de steden Weert en Roermond vlot te bereiken.

Nieuwsgierig? Contacteer onze verkoper vrijblijvend of vraag een brochure aan.

Brochure aanvragen
INGE VANCLUYSEN
Sales Consultant T 089 68 05 43
Contacteer ons
Kijkdag: Plan je bezoek

Evenementen

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×


   * Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, infrastructuur, constructie volgens lastenboek en plannen inclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, maar exclusief taksen en kosten. In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.

   Bekijk de buurt

   Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

   1. We maken kennis

    Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

   Woning virtueel bezoeken

   Gerelateerde artikels