Maaseik Heirweg

 • halfopen moderne nieuwbouwwoningen
 • nieuwe kindvriendelijke woonbuurt
 • op een boogscheut van het centrum van Maaseik
 • talrijke ontspanningsmogelijkheden op wandelafstand

Olmenweg 24, Maaseik

Contacteer ons

Wonen in alle rust, op jouw eigen tempo

Vlak bij het centrum van Maaseik ontwikkelt Matexi de nieuwe woonbuurt Heirweg. Een sfeervolle en kindvriendelijke woonbuurt met een mix van moderne nieuwbouwwoningen en lichtrijke appartementen. Zowel starters, alleenstaanden, gezinnen met kinderen als senioren zullen zich hier helemaal thuis voelen.

Wonen in alle comfort? Dat doe je in één van de moderne nieuwbouwwoningen, elk voorzien van 3 slaapkamers, carport, met of zonder tuinberging? Jij kiest! Maar wat je ook kiest, we gebruiken steeds duurzame en degelijke materialen. Zo geniet niet alleen jij, maar je hele gezin van een zorgeloze toekomst. 

Ons aanbod appartementen is volledig uitverkocht.

Nieuwsgierig? Contacteer onze sales consultant vrijblijvend of vraag een brochure aan.

Brochure aanvragen
INGE VANCLUYSEN
Sales Consultant T 089 68 05 43
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  Genieten in Maaseik

  De gezellige markt van Maaseik met terrasjes en boetieks bevindt zich op minder dan 1 km van woonbuurt Heirweg. Ook het cultuurcentrum Achterolmen en de fitness liggen op wandel- afstand. Boodschappen doen? Het aanbod aan supermarkten in de buurt is onbeperkt. Dagje naar Nederland? Het kan, want ook de Nederlandse grens ligt niet ver weg en zijn de steden Weert en Roermond vlot te bereiken. Een dagje uitleven met de kinderen of relaxen? Dan is Aquadroom met haar spectaculaire glijbanen, sauna en wellness vast iets voor jullie. 

  BG__08 966
  Kindvriendelijke buurt

  Een groot voordeel van woonbuurt Heirweg: kinderen kunnen veilig op straat ravotten en spelen. Daarbij is Maaseik de onderwijsstad bij uitstek en biedt een ruim aanbod aan scholen, van kleuteronderwijs tot middelbare scholen. Daarnaast zijn de mogelijkheden voor buitenschoolse activiteiten oneindig. De tennis, padel, voetbal, het zwembad, de Roodkapjes,… noem maar op, ze liggen allemaal op fiets- of wandelafstand van jouw nieuwe thuis in Heirweg. Zo kun jij je kostbare tijd efficiënt besteden en hoef je niet continu voor taxi te spelen. 

  BG__07 466 1
  Wonen in de natuur

  Een van de grote troeven van deze nieuwe buurt is haar groene ligging. Daarbij is de woonbuurt omgeven door een aantal prachtige fiets- en wandelroutes, waarbij je een aantal mooie natuurparels zoals de Bosbeekvallei of het loofbos van natuurgebied ‘den Tösch’ in het Grenspark Kempen-Broek kan ontdekken. Ook kan je vanop het water de streek ontdekken. Maak een onvergetelijke rondvaart op de Maasplassen. De natuurliefhebber komt hier ongetwijfeld niks te kort! 

  _W5A0184
  buurtbarometer

  Bekijk de buurt

  Evenementen

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  1. We maken kennis

   Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  Woning virtueel bezoeken

  Gerelateerde artikels