Maaseik Heirweg

 • nieuwe kindvriendelijke woonbuurt op een boogscheut van het centrum van Maaseik
 • 2 instapklare halfopen woningen beschikbaar
 • nieuw aanbod (half)open en gesloten woningen met of zonder zolder

olmenweg 8, maaseik

Wonen in alle rust, op jouw eigen tempo

Vlak bij het centrum van Maaseik ontwikkelt Matexi de nieuwe woonbuurt Heirweg. Een sfeervolle en kindvriendelijke woonbuurt met een mix van moderne nieuwbouwwoningen en lichtrijke appartementen. Zowel starters, alleenstaanden, gezinnen met kinderen als senioren zullen zich hier helemaal thuis voelen.

In woonbuurt Heirweg hebben we een uitgebreid aanbod van verschillende woningtypes, variërend van gesloten, halfopen tot open bebouwingen. Daarbij heb je de keuze om te gaan voor een woning met of zonder zolder, carport of tuinberging. Elke woning is met oog voor detail en kwaliteit ontworpen, zodat jouw woongenot optimaal is. Bovendien krijg je de vrijheid om je huis naar eigen smaak in te richten. Jij bepaalt volledig zelf de keuken, badkamer, vloer, etc. zodat het perfect aansluit bij jouw persoonlijke stijl en behoeften.

Maar er is meer! De ligging van deze woonbuurt is werkelijk een groot pluspunt. Met een gunstige locatie nabij diverse voorzieningen, scholen en openbaar vervoer, biedt deze buurt het beste van beide werelden: een serene omgeving en tegelijkertijd alle gemakken binnen handbereik.

Kan je niet wachten? Wil je snel verhuizen? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Momenteel zijn loten 36 en 39 volledig afgewerkt en instapklaar. Hierdoor kan je snel verhuizen naar je nieuwe stek!


Zie jij jezelf hier wonen? Contacteer vrijblijvend onze sales consultant en vraag alvast een brochure aan.

INGE VANCLUYSEN
Sales Consultant T 089 68 05 43

Ontdek het aanbod

7 van 7 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  Genieten in Maaseik

  De gezellige markt van Maaseik met terrasjes en boetieks bevindt zich op minder dan 1 km van woonbuurt Heirweg. Ook het cultuurcentrum Achterolmen en de fitness liggen op wandel- afstand. Boodschappen doen? Het aanbod aan supermarkten in de buurt is onbeperkt. Dagje naar Nederland? Het kan, want ook de Nederlandse grens ligt niet ver weg en zijn de steden Weert en Roermond vlot te bereiken. Een dagje uitleven met de kinderen of relaxen? Dan is Aquadroom met haar spectaculaire glijbanen, sauna en wellness vast iets voor jullie.

  Kindvriendelijke buurt

  Een groot voordeel van woonbuurt Heirweg: kinderen kunnen veilig op straat ravotten en spelen. Daarbij is Maaseik de onderwijsstad bij uitstek en biedt een ruim aanbod aan scholen, van kleuteronderwijs tot middelbare scholen. Daarnaast zijn de mogelijkheden voor buitenschoolse activiteiten oneindig. De tennis, padel, voetbal, het zwembad, de Roodkapjes,… noem maar op, ze liggen allemaal op fiets- of wandelafstand van jouw nieuwe thuis in Heirweg. Zo kun jij je kostbare tijd efficiënt besteden en hoef je niet continu voor taxi te spelen. 

  Wonen in de natuur

  Een van de grote troeven van deze nieuwe buurt is haar groene ligging. Daarbij is de woonbuurt omgeven door een aantal prachtige fiets- en wandelroutes, waarbij je een aantal mooie natuurparels zoals de Bosbeekvallei of het loofbos van natuurgebied ‘den Tösch’ in het Grenspark Kempen-Broek kan ontdekken. Ook kan je vanop het water de streek ontdekken. Maak een onvergetelijke rondvaart op de Maasplassen. De natuurliefhebber komt hier ongetwijfeld niks te kort!

  ×

  Bekijk de buurt

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Inge Vancluysen Inge Vancluysen

  Heb je nog vragen?

  Inge helpt jou graag verder.