Lanaken Postweg

 • laatste 2 BEN-woningen 
 • gesloten bebouwingen met 3 slpk.
 • op een boogscheut van Maastricht, dicht bij de E314 en E25 (Eindhoven)
 • groene woonbuurt met nieuw parkje en zonder doorgaand verkeer

Postweg, Lanaken

Contacteer ons

Rustig wonen bij de stad

Op 10 minuten fietsen van het centrum van Lanaken legt Matexi de laatste hand aan een gloednieuwe, kindvriendelijke woonbuurt. Hier bouwen we comfortabele, energiezuinige woningen in een moderne bouwstijl. Ontdek deze groene oase met park, waar voetgangers en fietsers voorrang krijgen op auto’s.

Voorlopig staan hier de laatste 2 woningen te koop. Dit zijn gesloten bebouwingen met 3 slaapkamers, ingerichte keuken en badkamer, prachtige tuin en carport. De leefruimte geeft uit op de tuin waardoor je via grote raampartijen optimaal geniet van het dag- en zonlicht. Daarbij zijn deze huizen bijna energieneutraal (E-pijl E30). Ideaal als starters- of gezinswoning.

Inmiddels kozen al vele gezinnen voor een thuis in woonbuurt Postweg, maar gelukkig blijven we bouwen aan een toekomst voor jouw gezin. Zie jij jou en je gezin graag thuiskomen in Lanaken Postweg?
Schrijf je dan in op de wachtlijst. Dan brengen we jou als eerste op de hoogte wanneer we in verkoop gaan met ons nieuw aanbod woningen.

Brochure aanvragen
MARISA MARASCO
Sales Consultant T 089 68 05 41
Contacteer ons
Kijkdag: Plan je bezoek

Schrijf je in op de wachtlijst en word als eerste op de hoogte gebracht als de verkoop start!

Ontdek het aanbod

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  Aandacht voor groen

  Deze buurt is doorspekt met kleine en grotere groenzones, perken en bomen. Daarbij hebben we hebben de mooie bestaande solitaire boom geïntegreerd en behouden in de grote groenzone. De groene oprijlaan en het nieuwe parkje ver- welkomen je in een oase van rust. Hier kunnen de kinderen onbezorgd buiten spelen en ouderen en jongeren elkaar ontmoeten. Fietsers, voetgangers en spelende kinderen zijn hier de baas!

  Lanaken_Postweg 1
  De prijs is de prijs

  Maak jij je zorgen over de stijgende constructie- prijzen? Wees gerust, bij Matexi ben je als klant verzekerd bij de aankoop van een nieuwbouw- woning. Bij de ondertekening van de compromis ken je de exacte prijs waarop jij akkoord geeft. Deze prijs is de prijs, een woord is een woord. Een bewuste keuze waarin we het verschil maken voor jou. 

  Lanaken_Postweg 2
  Wonen in Lanaken

  Welke richting je ook uit wil, je nieuwe thuis in Lanaken Postweg is goed gelegen. Zo ben je met de fiets in 6 minuten in het centrum van Lanaken. Het gezellige Maastricht, net over de Nederlandse grens, bereik je in slechts een kwartier met de wagen. Ook zonder auto kan je vlot overal naartoe, dankzij de 6 buslijnen.

  Lanaken_Postweg 3
  buurtbarometer

  Bekijk de buurt

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  1. We maken kennis

   Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  Gerelateerde artikels