Lanaken Postweg

postweg, lanaken

Rustig wonen bij de stad

Op 10 minuten fietsen van het centrum van Lanaken legt Matexi de laatste hand aan een gloednieuwe, kindvriendelijke woonbuurt Postweg. Ontdek deze groene oase met park, waar voetgangers en fietsers voorrang krijgen op auto’s. Inmiddels kozen al vele gezinnen voor een thuis in woonbuurt Postweg, maar gelukkig blijven we bouwen aan een toekomst voor jouw gezin.

In deze woonbuurt bouwen we comfortabele, energiezuinige woningen met zonnepanelen (BEN – E30) in een moderne bouwstijl. Hier vind je zowel halfopen als open woningen, elk voorzien van 3 slaapkamers, ingerichte keuken en badkamer, prachtige tuin, carport met of zonder fietsberging. Hierbij gebruiken we steeds duurzame en degelijke materialen voor je toekomstige thuis. Op die manier geniet niet alleen jij, maar je hele gezin van een zorgeloze toekomst. Ideaal als starters- of gezinswoning.

Vandaag huren, later aankopen? Dat kan! Ben jij geïnteresseerd in een aankoop van een woning in woonbuurt Postweg, maar stoot je op een financieel tekort? Huur eerst je woning alvorens ze aan te kopen. Jouw huurgeld draagt dan reeds bij aan de aankoop van je nieuwe thuis. Informeer naar de mogelijkheden bij onze sales consultant.

Zie jij jou en je gezin graag thuiskomen in Lanaken Postweg? Contacteer vrijblijvend onze sales consultant en vraag alvast een brochure aan.

MARISA MARASCO
Sales Consultant T 089 68 05 41

Welke woning verkies je?

Huur en koop

Vanaf € 1.280 / mnd Info
 • Je droomwoning eerst huren en later kopen
 • Aangeboden door HappyNest
Toon aanbod
×

Meer info over de aankoopprijs van een HappyNest woning na de huurperiode? Contacteer ons, we lichten dit graag toe.

Sluiten
×

Prijs is exclusief kosten. Maar hoeveel bedragen dan de bijkomende kosten?

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning koopt u eigenlijk een stuk grond waarop wij voor u een constructie bouwen.

Op de grond betaalt u registratierechten (12% in Vlaanderen, 12,5% in Brussel en Wallonië) en notariskosten, op de constructie is dat 21% BTW.

Om snel te berekenen wat de totaalprijs inclusief kosten is, telt u 20% bij de prijs.

Concreet: Een woning die op de website te koop staat aan €300.000, kost inclusief kosten ongeveer €360.000.

Sluiten

Ontdek het aanbod

9 van 9 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  Wonen in Lanaken

  Welke richting je ook uit wil, je nieuwe thuis in Lanaken Postweg is goed gelegen. Zo ben je met de fiets in 6 minuten in het centrum van Lanaken. Het gezellige Maastricht, net over de Nederlandse grens, bereik je in slechts een kwartier met de wagen. Ook zonder auto kan je vlot overal naartoe, dankzij de 6 buslijnen.

  De prijs is de prijs

  Maak jij je zorgen over de stijgende constructie- prijzen? Wees gerust, bij Matexi ben je als klant verzekerd bij de aankoop van een nieuwbouw- woning. Bij de ondertekening van de compromis ken je de exacte prijs waarop jij akkoord geeft. Deze prijs is de prijs, een woord is een woord. Een bewuste keuze waarin we het verschil maken voor jou.

  Aandacht voor groen

  Deze buurt is doorspekt met kleine en grotere groenzones, perken en bomen. Daarbij hebben we de mooie bestaande solitaire boom geïntegreerd en behouden in de grote groenzone. De groene oprijlaan en het nieuwe parkje verwelkomen je in een oase van rust. Hier kunnen de kinderen onbezorgd buiten spelen en ouderen en jongeren elkaar ontmoeten. Fietsers, voetgangers en spelende kinderen zijn hier de baas!

  ×

  Bekijk de buurt

  Koppel in woning met gezin

  Je woning eerst huren en later kopen? Dat kan...

  Wil je eigenaar worden van je eigen woning, maar heb je nu niet de middelen om die droom te realiseren? Met HappyNest kan je de woning eerst huren en ze aankopen na 5 of 6 jaar tegen een vooraf afgesproken prijs. Zo heb je meer tijd om te sparen en... je buren te leren kennen!

  Meer weten over HappyNest?

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Marisa Marasco Marisa Marasco

  Heb je nog vragen?

  Marisa helpt jou graag verder.