Houthalen-Helchteren Tenrijt

 • 2 ruime bouwgronden voor open bebouwing
 • ideale ligging nabij E314 richting Brussel, Leuven,…

tenrijt 4, houthalen

Heerlijk centraal wonen in Tenrijt

Houthalen-Helchteren Tenrijt is een volledig nieuwe woonbuurt waar jij straks graag thuis komt. In deze gezellige en autoluwe buurt woon je niet alleen vlak bij de opritten van de E314, maar ook enkele mooie natuurparels en dagelijkse voorzieningen liggen binnen handbereik. Dat klinkt als hét recept voor een veelbelovende toekomst, niet?

De twee ruime percelen grond (598-681 m²) zijn geschikt voor open bebouwing, zonder bouwverplichting. Bouw op jouw tempo en met je eigen architect jouw droomwoning in Houthalen Tenrijt.

De woningen in dit project zijn volledig uitverkocht

Informeer naar onze laatste bouwgronden via onze sales consultant.

MARISA MARASCO
Sales Consultant T 011 98 83 38

Welke woning verkies je?

Bouwgronden

Vanaf € 144.000 Info
 • open bouwgronden
 • zonder bouwverplichting
Toon aanbod
×

Prijs is exclusief kosten. Maar hoeveel bedragen dan de bijkomende kosten?

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning koopt u eigenlijk een stuk grond waarop wij voor u een constructie bouwen.

Op de grond betaalt u registratierechten (12% in Vlaanderen, 12,5% in Brussel en Wallonië) en notariskosten, op de constructie is dat 21% BTW.

Om snel te berekenen wat de totaalprijs inclusief kosten is, telt u 20% bij de prijs.

Concreet: Een woning die op de website te koop staat aan €300.000, kost inclusief kosten ongeveer €360.000.

Sluiten

Ontdek het aanbod

2 van 2 loten

Filters wissen

 • Woning
  Beschrijving
  Prijs Info
  Plannen
  • Lot 1
  • Bouwgronden
  Bouwgronden
  Lot 1
  € 151.500
  • Open bouwgrond zonder bouwverplichting
  • Oppervlakte grond: 681 m²
  € 151.500
  • Lot 4
  • Bouwgronden
  Bouwgronden
  Lot 4
  € 144.000
  • Open bouwgrond zonder bouwverplichting
  • Oppervlakte grond: 598 m²
  € 144.000

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  Centraal wonen

  Houthalen-Helchteren ligt centraal tussen Hasselt, Lummen en Genk, maar ook de opritten van de E314, vlak bij woonbuurt Tenrijt, verbinden je gemakkelijk met verder gelegen steden zoals Brussel, Leuven en Antwerpen.

  Puur natuur

  Ravotten in het bos of een rustgevende wandeling? Houthalen Tenrijt is omgeven door een aantal mooie natuurparels zoals het Natuurgebied Brelaarheide, maar ook De Teut, De Plas (Kelchterhoef) en De Wijers.

  Gezellige woonbuurt

  De oude eiken bomen op de verkaveling blijven behouden en geven deze kleinschalige buurt extra karakter. In het doodlopend straatje in de buurt vertrekken je kinderen veilig met de fiets naar school of naar hun hobby. Een dagje uitleven? Speeltuin Tarzan en Jane om de hoek biedt heel wat vertier!

  ×

  Bekijk de buurt

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Marisa Marasco Marisa Marasco

  Heb je nog vragen?

  Marisa helpt jou graag verder.