Houthalen-Helchteren – Tenrijt

  • kleinschalige woonbuurt in Houthalen-Helchteren
  • mix van nieuwbouwwoningen en bouwgronden
  • ideale locatie nabij E314
  • autoluwe, kindvriendelijke woonbuurt
  • schrijf je alvast in op de wachtlijst om niets te missen!

Houthalen-Helchteren

Bruisende buurt in de maak

Binnenkort ontpopt er in Houthalen-Helchteren een mooie, nieuwe woonbuurt waar jij graag thuis komt! Hier woon je in een gezellige, kleinschalige en autoluwe buurt vlak bij de opritten van de E314, maar ook enkele mooie natuurparels en dagelijkse voorzieningen liggen binnen handbereik. Dat klinkt als hét recept voor een veelbelovende toekomst, niet?

In een eerste fase starten we met de verkoop van 6 halfopen bebouwingen. We bouwen deze woningen in moderne stijl, helemaal op maat van jouw gezin. Bijna energieneutraal (E-pijl E30) met 3 slaapkamers en een prachtige tuin.
 
Later brengen we ook 3 bouwgronden op de markt. Het gaat over drie ruime percelen grond (598-681 m²) voor open bebouwing zonder bouwverplichting. Op deze gronden bouw je dus met eigen architect en op eigen tempo jouw droomwoning. 

Zie jij jou en je gezin graag thuiskomen in Houthalen Tenrijt? Schrijf je dan snel in op de wachtlijst, want het aanbod is beperkt!

Schrijf in op de wachtlijst en blijf als eerste op de hoogte van dit project!

Ontdek de buurt

Centraal wonen

Houthalen-Helchteren ligt centraal tussen Hasselt, Lummen en Genk, maar ook de opritten van de E314, vlak bij woonbuurt Tenrijt, verbinden je gemakkelijk met verder gelegen steden zoals Brussel, Leuven en Antwerpen. 

Houthalen 2 1
Gezellige woonbuurt

De oude eiken bomen op de verkaveling blijven behouden en geven deze kleinschalige buurt extra karakter. In het doodlopend straatje in de buurt vertrekken je kinderen veilig met de fiets naar school of naar hun hobby. Een dagje uitleven? Speeltuin Tarzan en Jane om de hoek biedt heel wat vertier! 

Houthalen 3 1
Puur natuur

Ravotten in het bos of een rustgevende wandeling? Houthalen Tenrijt is omgeven door een aantal mooie natuurparels zoals het natuurgebied Natuurgebied Brelaarheide, maar ook De Teut, De Plas (Kelchterhoef) en De Wijers.

Houthalen

Andere projecten in de buurt