Houthalen-Helchteren Tenrijt

 • kleinschalige, autoluwe en kindvriendelijke woonbuurt
 • moderne en energiezuinige woningen
 • ruime bouwgronden voor open bebouwing
 • ideale ligging nabij E314 richting Brussel, Leuven,…

Tenrijt 4, Houthalen-Helchteren

Contacteer ons

Heerlijk centraal wonen in Tenrijt

Houthalen-Helchteren Tenrijt is een volledig nieuwe woonbuurt waar jij straks graag thuis komt. In deze gezellige en autoluwe buurt woon je niet alleen vlak bij de opritten van de E314, maar ook enkele mooie natuurparels en dagelijkse voorzieningen liggen binnen handbereik. Dat klinkt als hét recept voor een veelbelovende toekomst, niet?

Hier bouwt Matexi 6 moderne halfopen bebouwingen, met oog voor groen en op wandelafstand van talrijke voorzieningen. Deze woningen worden in een moderne stijl gebouwd, helemaal op maat van jouw gezin. Bijna energieneutraal (E-pijl E30) met 3 slaapkamers, carport en een prachtige tuin.

Wil je het liever zelf in de hand hebben? Dan kan je je droomwoning bouwen met je eigen architect en op eigen tempo op een van de 2 bouwgronden. Het gaat over drie ruime percelen grond (598-681 m²) voor open bebouwing zonder bouwverplichting.
 
Zie jij jou en je gezin graag thuiskomen in Houthalen-Helchteren Tenrijt? Contacteer vrijblijvend onze sales consultant of vraag een brochure aan.

Brochure aanvragen
MARISA MARASCO
Sales Consultant T 011 98 83 38
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  Centraal wonen

  Houthalen-Helchteren ligt centraal tussen Hasselt, Lummen en Genk, maar ook de opritten van de E314, vlak bij woonbuurt Tenrijt, verbinden je gemakkelijk met verder gelegen steden zoals Brussel, Leuven en Antwerpen. 

  4
  Gezellige woonbuurt

  De oude eiken bomen op de verkaveling blijven behouden en geven deze kleinschalige buurt extra karakter. In het doodlopend straatje in de buurt vertrekken je kinderen veilig met de fiets naar school of naar hun hobby. Een dagje uitleven? Speeltuin Tarzan en Jane om de hoek biedt heel wat vertier! 

  Houthalen 3 1
  Puur natuur

  Ravotten in het bos of een rustgevende wandeling? Houthalen Tenrijt is omgeven door een aantal mooie natuurparels zoals het Natuurgebied Brelaarheide, maar ook De Teut, De Plas (Kelchterhoef) en De Wijers.

  Houthalen

  Gerelateerde artikels