Wonen in een bruisende buurt? Bezoek de Matexi kijkdag.Kom langs!

Kijkappartement Hasselt Quartier Bleu

Benieuwd hoe dat voelt, wonen aan de nieuwe toegangspoort van de stad, met rustgevend zicht op de jachthaven en het bruisend stadsleven vlak bij de deur? Bezoek dan ons kijkappartement in de Riverside. 

In Riverside zijn de mogelijkheden talrijk. Een andere indeling van de ruimtes of andere keuze van afwerkingsmaterialen geven je appartement meteen een heel andere beleving. Het is vaak moeilijk om hierin knopen door te hakken.

In residentie Riverside staat het prachtige kijkappartement klaar voor jouw bezoek. In dit riante 2-slaapkamerappartement van 123 m² geniet je echt ten volle van een luxueus leven langs de kade. Instant vakantiegevoel verzekerd! Van op het prachtige terras van 24 m² kan je genieten van het uitzicht op de stadshaven en horecakade.

Maak een afspraak voor een bezoek, of wandel virtueel door het appartement, dan voel je meteen wat Riverside te bieden heeft.

Bekijk ons aanbod in verkoop op wonen.quartierbleu.be

gelatineboulevard 3, hasselt

Plan je bezoek

Laat je gegevens na en onze collega neemt contact met je op om een afspraak te maken zodat je deze woonst kan bezichtigen.

Plan je bezoek
Marisa en Inge Marisa en Inge

Heb je nog vragen?

Marisa en helpt jou graag verder.

Ontdek de volledige buurt

Ontdek Hasselt Quartier Bleu