Hasselt Alba

 • hoogwaardige appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers
 • met zuidgerichte terrassen met zicht op binnentuin
 • toplocatie vlak bij de opritten naar de E313 en de expresweg

Boerenkrijgsingel THV NR 44, Hasselt

Contacteer ons

Stijlvol wonen en werken aan de rand van bruisend Hasselt

Residentie Alba is een hoogwaardig woon- en kantorenproject op een strategische zichtlocatie aan de Boerenkrijgsingel. De witte betonstructuur en donkere gevelbekleding bepaalt mee de skyline van Hasselt en geeft meerwaarde aan de omgeving.

De leefruimtes en de terrassen van de appartementen liggen aan de achterzijde van het gebouw met zicht op de zuidelijk georiënteerde gemeenschappelijke binnentuin. Dat zorgt voor een optimale lichtinval en de nodige privacy.

De residentie is uitstekend gelegen: op amper 500 meter van de expressweg naar Sint-Truiden en van de E313 die Antwerpen en Luik verbindt. Het centrum van Hasselt en het treinstation liggen op fietsafstand. Vanuit Hasselt spoor je rechtstreeks naar Antwerpen, Brussel, Leuven, Luik en Maastricht.

De kantoren zijn intussen allemaal verkocht.

Brochure aanvragen
MARISA MARASCO
Sales Consultant T 011 98 81 44
Contacteer ons
Kijkdag: Plan je bezoek

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×


   * Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, infrastructuur, constructie volgens lastenboek en plannen inclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, maar exclusief taksen en kosten. In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.

   Ontdek de buurt

   Residentie Alba biedt de voordelen van de binnenstad én die van de rand. Met de fiets of te voet sta je zo in hartje Hasselt waar je naar hartenlust kunt shoppen en uit eten gaan in de verkeersvrije straten. Alle belangrijke voorzieningen zoals banken, apotheken, supermarkten, scholen ... zijn voorhanden. De Universiteit Hasselt zorgt dat de stad jong van hart blijft. Aan de rand van de stad zijn er grote winkelcentra waaronder IKEA en tal van ontspanningscentra zoals Kinepolis, Plopsa Indoor, Ethias Arena en het zwemparadijs Kapermolen.

   • Winkelen
   • Financieel
   • Mobiliteit
   • Onderwijs
   • Vrije tijd
   • Zorg

   Gerelateerde artikels