Hasselt Alba

 • Residentie Alba is UITVERKOCHT
 • Nog beschikbaar: strategisch gelegen parkeerplaatsen
 • toplocatie vlak bij de opritten naar de E313 en de expresweg

boerenkrijgsingel thv nr 44, hasselt

RESIDENTIE ALBA IS VOLLEDIG UITVERKOCHT.

Er zijn nog enkele parkeerplaatsen beschikbaar in de ondergrondse parkeergarage. Contacteer de Sales Consultant voor meer info.

Aan de rand van bruisend Hasselt

Residentie Alba is een hoogwaardig woon- en kantorenproject op een strategische locatie aan de Boerenkrijgsingel.

De residentie is uitstekend gelegen: op amper 500 meter van de expresweg naar Sint-Truiden en van de E313 die Antwerpen en Luik verbindt. Het centrum van Hasselt en het treinstation liggen op minder dan 10 minuten fietsafstand. Vanuit Hasselt spoor je rechtstreeks naar Antwerpen, Brussel, Leuven, Luik en Maastricht.

De kantoren en appartementen zijn intussen allemaal verkocht. Parkeerplaatsen 10, 11, 25, 26, 27, 76, 86 en 91 zijn nog beschikbaar. 

MARISA MARASCO
Sales Consultant T 011 98 81 44

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×
  ×

  Bekijk de buurt

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Marisa Marasco Marisa Marasco

  Heb je nog vragen?

  Marisa helpt jou graag verder.