Diepenbeek Paul Piperslaan

 • energiezuinige appartementen en zuidgerichte vrije bouwgronden
 • centrale, groene en bereikbare ligging
 • gelegen op twee minuten rijden van de E313
 • supermarkt, sportcentra, scholen, handel- en eetzaakjes op wandel- of fietsafstand

Paul Piperslaan 7, Diepenbeek

Contacteer ons

Groen, bereikbaar en centraal wonen

In Diepenbeek, Lutselus ontwikkelt Matexi de duurzame woonbuurt Paul Piperslaan. Hier bouwen we ruime gezinswoningen en energiezuinige appartementen, helemaal afgestemd op de omgeving. Het resultaat zal niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel zijn. Matexi gebruikt voor jouw nieuwe thuis in Diepenbeek immers enkel kwaliteitsvolle en gebruiksvriendelijke materialen.

De appartementen zijn praktisch ingedeeld met open keuken, terras, twee slaapkamers, apart gastentoilet en badkamer met ruimte voor een dubbele lavabo.

Wil je het liever zelf in de hand hebben? Dan kan je je droomwoning bouwen met je eigen architect op een van de laatste twee vrije bouwgronden. Dit zijn bouwgronden zonder bouwverplichting: je kiest zelf wanneer en met wie je bouwt. 

Lutselus is het hoofddorp van Diepenbeek. Hier woon je centraal, groen en bereikbaar. De supermarkt, sportcentra, scholen, handel- en eetzaakjes, je vindt het er allemaal op wandel- of fietsafstand. Zie je het grootser? Dan sta je in slechts twee minuten op de E313, die je vlot verbindt met steden als Hasselt, Bilzen, Genk en Tongeren.
Een ontspannen wandeling? Die maak je in de Caetsweyers, het 40 hectare groot vijver- en bosgebied langs de oevers van de Caetsbeek.

Brochure aanvragen
MARISA MARASCO
Sales Consultant T 011 94 87 43
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×


   Bekijk de buurt

   Gerelateerde artikels