Wonen in een bruisende buurt? Bezoek de Matexi kijkdag.Kom langs!

Diepenbeek Paul Piperslaan

 • LAATSTE halfopen woningen met zolder en 3 slpk.
 • LAATSTE energiezuinig appartement met 2 slpk.
 • Zuidgerichte vrije bouwgronden
 • 2 min. tot aan de opritten van de E313

paul piperslaan 7, diepenbeek

Groen, bereikbaar en centraal wonen

In Diepenbeek, Lutselus bouwt Matexi de duurzame woonbuurt Paul Piperslaan. Moderne gezinswoningen, energiezuinige appartementen en zuidgerichte bouwgronden vullen de buurt in voor jong en oud. 

Op zoek naar een thuis waar comfort centraal staat? Ontdek het beste van twee werelden in onze nieuwbouwwoningen en moderne appartementen. Ons (laatste) stijlvolle appartement is voorzien van grote ramen, waardoor je optimaal kan genieten van veel lichtinval. Bovendien is dit appartement bijna energieneutraal met een E-peil van E30. Je beschikt over 2 slaapkamers, een volledig ingerichte keuken en badkamer, vloerverwarming en een gezellig terras met uitzicht op de groene omgeving en de rustige buurt. En als je een auto hebt, hoef je je geen zorgen te maken over parkeren. Er is een handige ondergrondse parkeergarage beschikbaar. 

Toch liever wat meer ruimte of is een appartement niet helemaal je ding? Ontdek dan onze moderne nieuwbouwwoning (laatste in aanbod!), voorzien van 3 slaapkamers, zolder, carport, met of zonder tuinberging. We gebruiken steeds duurzame en hoogwaardige materialen in de afwerking, zodat jij en je gezin van een zorgeloze toekomst genieten. 

Wil je het liever zelf in de hand hebben? Dan kan je je droomwoning bouwen met je eigen architect op een van de laatste twee bouwgronden voor open bebouwing. Dit zijn bouwgronden zonder bouwverplichting: je kiest zelf wanneer en met wie je bouwt. 

Ontdek ook onze Cambio deelwagen. Autodelen staat voor duurzaamheid, kostenefficiëntie en gebruiksgemak. De deelwagen staat vooraan het project en is beschikbaar voor zowel bewoners als omwonenden in de ruimere omgeving. 

Zie jij jou en je gezin graag thuiskomen in Diepenbeek Paul Piperslaan? Download alvast de brochure en/of maak een afspraak met onze sales consultant.

MARISA MARASCO
Sales Consultant T 011 94 87 43

Ontdek het aanbod

4 van 4 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Het woongevoel ervaren?

  Ontdek de buurt

  Energiezuinig wonen

  Energieprijzen blijven volop stijgen en hebben een enorme impact op je maandelijkse huishoudkosten. Door te kiezen voor een energiezuinig appartement of woning reduceer je je verbruik en beperk je zo de impact van die stijgende energiekosten. Zo is elke woning en appartement voorzien van vloerverwarming, aardgas en zonnepanelen. Verwarmen op die manier is duurzaam en scheelt enorm in CO2-uitstoot t.o.v. traditionele verwarmingsmanieren. Zo bespaar je ook op je energiefactuur en investeer je volop in jouw geluk.

  Wonen in Diepenbeek

  Lutselus is het hoofddorp van Diepenbeek. Hier woon je centraal, groen en bereikbaar. De supermarkt, sportcentra, scholen, handel- en eetzaakjes, je vindt het er allemaal op wandel- of fietsafstand. Zie je het grootser? Dan sta je in slechts in 2 min. op de E313, die je vlot verbindt met steden als Hasselt, Bilzen, Genk en Tongeren. Een ontspannen wandeling? Die maak je in de Caetsweyers, het 40 hectare groot vijver- en bosgebied langs de oevers van de Caetsbeek. De natuurliefhebber komt hier ongetwijfeld niks te kort! 

   

  Onbezorgd bouwen

  Wanneer je jouw nieuwe thuis in Diepenbeek koopt bij Matexi, kies je voor een kant-en-klaar appartement of woning dat volledig instapklaar is bij oplevering, zonder bouwstress. Toch heb je zelf ook een aantal zaken in de hand, want de afwerking zoals badkamer, keuken en tegels kies je volledig zelf. We garanderen je kwaliteitsvolle materialen, een vakkundige plaatsing en afwerking. Bij onze zorgvuldig geselecteerde leveranciers krijg je steeds deskundig advies.

   

  ×

  Bekijk de buurt

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Marisa Marasco Marisa Marasco

  Heb je nog vragen?

  Marisa helpt jou graag verder.