Soignies Quartier du Tour

 • rustige omgeving dicht bij alle voorzieningen
 • lage energie huizen

chemin du tour, zinnik

FANNY VANTONGELEN
Sales Consultant
Fanny Vantongelen

Welkom in de provincie Henegouwen, tussen Bergen en Brussel, in een landelijke omgeving waar heuvels en dalen harmonieus in elkaar overgaan. Het is in het hart van deze bucolische omgeving dat de stad Soignies honderden jaren geleden haar wallen plantte. Sindsdien heeft zij een levenskunst en een rust gecultiveerd die haar inwoners gelukkig maakt. Ontdek deze groene wijk waar de huizen gebouwd zijn rond een pleintje met een speel- en ontspanningsruimte. Ontdek onze energiezuinige woningen en laat u verleiden door hun comfort.

FANNY VANTONGELEN
Sales Consultant T 067 38 01 57

Binnenkort nieuw aanbod woningen in verkoop. Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte!

Laat hieronder je gegevens achter en we brengen je als eerste op de hoogte!

Ontdek het aanbod

2 van 2 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  Te midden van de landelijke omgeving van de stad Zinnik ligt de charmante buurt Quartier du Tour verscholen. Een vredige leefomgeving waar gezinnen volop kunnen genieten. De buurt is vlot bereikbaar en biedt een grote waaier aan voorzieningen vlakbij: supermarkten, winkels, eetgelegenheden, scholen en een ziekenhuis.

  Ontspannen met het gezin

  De buurt is ontworpen met een grote focus op qualitytime van gezinnen en gezellige ontmoetingen tussen de buurtbewoners en is daarom een ideale woonplek voor gezinnen. De woningen staan rond een aangelegd pleintje met een speeltuin en plekken om te ontspannen.

  Een frisse neus halen

  Ben je zot van wandelingen? Laat je betoveren door het prachtige Paterpark, met de Zenne die erdoor snijdt, en zijn talrijke boomsoorten. Of verken de gemarkeerde wandelpaden en bewonder de kastelen en boerderijen die getuigen van het rijke historische verleden van Zinnik.

  Alle voorzieningen om de hoek

  Zinnik ligt in een semi-landelijke omgeving. Alle voorzieningen zijn te voet, met de fiets of de bus bereikbaar: supermarkten, scholen, sportcentra, vrijetijdsbestedingen en het ziekenhuis.

  ×

  Bekijk de buurt

  Je buurt bevindt zich op slechts 2 minuten rijden van het centrum van Zinnik, waar je alle nodige voorzieningen terugvindt: supermarkten, restaurants, apotheken, winkels en scholen. In slechts 4 minuten sta je met de auto aan het Regionaal ziekenhuis Haute Senne.

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Fanny Vantongelen Fanny Vantongelen

  Heb je nog vragen?

  Fanny helpt jou graag verder.