Wonen in een bruisende buurt? Bezoek de Matexi kijkdag.Kom langs!

Soignies Quartier du Tour

 • rustige omgeving dicht bij alle voorzieningen
 • lage energie huizen

chemin du tour, zinnik

FANNY VANTONGELEN
Sales Consultant
Fanny Vantongelen

Welkom in de provincie Henegouwen, tussen Bergen en Brussel, in een landelijke omgeving waar heuvels en dalen harmonieus in elkaar overgaan. Het is in het hart van deze bucolische omgeving dat de stad Soignies honderden jaren geleden haar wallen plantte. Sindsdien heeft zij een levenskunst en een rust gecultiveerd die haar inwoners gelukkig maakt. Ontdek deze groene wijk waar de huizen gebouwd zijn rond een pleintje met een speel- en ontspanningsruimte. Ontdek onze energiezuinige woningen en laat u verleiden door hun comfort.

FANNY VANTONGELEN
Sales Consultant T 067 38 01 57

Ontdek het aanbod

6 van 6 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×
  ×

  Bekijk de buurt

  Evenementen

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Fanny Vantongelen Fanny Vantongelen

  Heb je nog vragen?

  Fanny helpt jou graag verder.