Braine-le-Comte Parc de la Wilote

 • appartementen met 1 tot 3 slpk in 2 gebouwen
 • terras, kelder, ondergrondse parkeerplaats
 • energiezuinige, duurzame en functionele appartemente
 • talrijke voorzieningen in de buurt

rue des digues, s-gravenbrakel

FANNY VANTONGELEN
Sales Consultant
Fanny Vantongelen

De appartementen met 2 en 3 slaapkamers in Parc de la Wilote hebben alles wat je je maar kunt wensen. Houten terras, energiezuinig verwarmings- en ventilatiesysteem, beperkt aantal buren per verdieping, overdekte parkeerplaats... Om nog maar te zwijgen van de buitenarchitectuur met groene ruimten en een gemeenschappelijke moestuin! De twee gebouwen liggen achter de hoofdweg, in een rustig deel van het stadscentrum.

FANNY VANTONGELEN
Sales Consultant T 067 38 07 06

Ontdek het aanbod

1 van 1 loten

Filters wissen

 • Woning
  Beschrijving
  Prijs Info
  Plannen
  • Lot C0.3
  Energie: B
  Lot C0.3
  € 236.700
  • Gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers
  • Oppervlakte: 91 m² met 16 m² terras
  • Exclusief (verplicht aan te kopen): berging, autostaanplaats
  • Snel verhuizen mogelijk
  Energie: B
  € 236.700

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Het woongevoel ervaren?

  Ontdek de buurt

  De vele nabijgelegen transport, winkel, vrijetijds, onderwijs en gezondheidsvoorzieningen maken de wijk nog aangenamer. Het NMBS-station van Braine-le-Comte ligt niet ver van je huis en verschillende TEC-buslijnen bedienen de wijk.

  Praktisch leven

  De residentie ligt in een rustige wijk van het stadscentrum, binnen handbereik van allerlei voorzieningen, zoals winkels, scholen en gezondheidszorg. Alles om je dagelijks leven gemakkelijker te maken.

   

  Een aangename woonomgeving

  Jouw buurt biedt een rustige woonomgeving, dicht bij prachtige groene ruimten, parken en wandelpaden. Ideaal voor wie op zoek is naar een evenwichtige levenskwaliteit.

  ×

  Bekijk de buurt

  De snelwegen E42, E19 en A8 brengen je snel naar Bergen, Brussel of Charleroi.

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Fanny Vantongelen Fanny Vantongelen

  Heb je nog vragen?

  Fanny helpt jou graag verder.