Anderlues Rue de la Taillette

 • laatste 3 kamers woning met garage nog beschikbaar! Beschikbaar voor oplevering
 • nieuwe fase van huizen binnenkort, schrijf je in voor de wachtlijst
 • in een woonwijk in een groene omgeving
 • dicht bij het centrum van Anderlues en zijn winkels, scholen

rue de la taillette, anderlues

MARIE COMPTE
Sales Consultant
Marie Compte

Welkom in Anderlues: een charmant stadje op het Henegouwse platteland, tussen Charleroi en Binche. In een groene omgeving en dicht bij de voorzieningen van de stad vinden jij en je gezin de woning die bij jullie past: een huis met karakter dat betaalbaar, functioneel, ruim en zuinig is.

Dankzij de perfecte isolatie, een efficiënt verwarmingssysteem en de juiste ventilatie is je huis geclassificeerd als "energiezuinig". Je kunt kiezen uit een breed scala aan lokale vervoersmogelijkheden, waaronder bus, metro, trein en tweebaans autoweg.

MARIE COMPTE
Sales Consultant T 071 96 33 49

Binnenkort nieuw aanbod woningen in verkoop. Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte!

Laat hieronder je gegevens achter en we brengen je als eerste op de hoogte!

Ontdek het aanbod

1 van 1 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×
  ×

  Bekijk de buurt

  Je buurt ligt dicht bij de R3 en de E42. Je kan je makkelijk verplaatsen met het openbaar vervoer, en vooral met lijn 1 van de lichte metro met Charleroi als eindbestemming.

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Marie Compte Marie Compte

  Heb je nog vragen?

  Marie helpt jou graag verder.