Willebroek Veldoven

 • dit project is uitverkocht
 • halfopen of gesloten bebouwingen met 3 of 4 slaapkamers, zolder en tuin
 • landelijke buurt met blijvende zichten op groen
 • volledig nieuwe kindvriendelijke en autoluwe buurt
 • vlak bij belangrijke invalswegen (A12 Brussel/Antwerpen, N16 Mechelen)

veldovenstraat, willebroek

CONNY DE LAET
Sales Consultant
Conny De Laet

Thuiskomen in een knusse buurt, centraal tussen Brussel en Antwerpen

Het project Willebroek Veldoven is uitverkocht!

Bekijk hier ons woonproject Willebroek De Naeyer.

In het midden tussen Antwerpen en Brussel bouwde Matexi een woonbuurt met landelijke en energiezuinige nieuwbouwwoningen. Je vindt er een zeer gevarieerd aanbod met zowel compacte starterswoningen als ruime gezinswoningen. Voor ieder wat wils!

Op het gelijkvloers maak je het gezellig in de leefruimte met open keuken. Deze grenst aan de tuin, die in de zomer een verlengstuk van je woonkamer wordt. Alle woningen baden in het licht dankzij de vele plafondhoge ramen. Boven op de 3 of 4 slaapkamers, hebben de woningen een ruime zolder die je nog helemaal naar jouw hand kunt zetten.

De autoluwe straat nodigt uit om buiten te spelen of een praatje te maken met de buren, want doorrijdend verkeer is er niet. Toch vind je op enkele minuten rijden alles wat je dagelijks nodig hebt: winkels, scholen … Woon-werkverkeer is vanuit deze buurt ook geen probleem. De A12 brengt je vlot naar Antwerpen of Brussel en via de N16 sta je in 20 minuten in Mechelen. Woonbuurt Veldoven is bereikbaar via de straat Opdam naar de Ploegstraat.

CONNY DE LAET
Sales Consultant T 03 808 17 36

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×
  ×

  Bekijk de buurt

  Deze woonbuurt biedt verschillende mobiliteitsmogelijkheden en ligt vlakbij de opritten naar de N16, E19 en de A12. Zo bereik je binnen een halfuurtje, vanop je oprit, het centrum van Antwerpen of Brussel. Ook om een middagje te shoppen of een terrasje te doen, hoef je niet ver te rijden. Binnen de 20 minuten ben je in hartje Mechelen. Op fietsafstand ligt zowel het centrum van Willebroek als dat van Tisselt, met alle mogelijke winkels, scholen en vrijetijdsmogelijkheden.

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Conny De Laet Conny De Laet

  Heb je nog vragen?

  Conny helpt jou graag verder.