Willebroek Veldoven

 • lichtrijke halfopen of gesloten bebouwingen met 3 of 4 slaapkamers, tuin en carport of garage
 • kindvriendelijke woonbuurt zonder doorgaand verkeer
 • winkels en voorzieningen op fietsafstand
 • snelle verbinding met N16, A12 en E19

Ploegstraat, Willebroek

Contacteer ons

Thuiskomen in een knusse buurt, vlot overal naartoe

In het midden tussen Antwerpen en Brussel bouwt Matexi een nieuwe woonbuurt met twaalf moderne en energiezuinige nieuwbouwwoningen. Je vindt er zowel compacte starterswoningen als ruime gezinswoningen. Voor ieder wat wils!

Op het gelijkvloers maak je het gezellig in de leefruimte met open keuken. Deze grenst aan de tuin, die in de zomer een verlengstuk van je woonkamer wordt. Alle woningen baden in het licht dankzij de vele plafondhoge ramen. En sommige woningen hebben, boven op de 3 of 4 slaapkamers, een ruime zolder die je nog helemaal naar jouw hand kunt zetten.

De autoluwe straat nodigt uit om buiten te spelen of een praatje te maken met de buren, want doorrijdend verkeer is er niet. Toch vind je op enkele minuten rijden alles wat je dagelijks nodig hebt: winkels, scholen … Woonbuurt Veldoven is bereikbaar via de straat Opdam naar de Ploegstraat.

Lijkt dit op jouw ideale buurt? Contacteer Conny De Laet

Conny De Laet
Sales Consultant T 0477 350 350
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×


   van loten

   Filters wissen

   * Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, infrastructuur, constructie volgens lastenboek en plannen inclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, maar exclusief taksen en kosten. In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.

   Gerelateerde artikels