Willebroek Veldoven - Binnenkort in verkoop

Willebroek Veldoven

  • binnenkort in verkoop
  • nieuwe woonbuurt in landelijke stijl
  • woningen met 3 tot 5 slaapkamers
  • centraal gelegen tussen Antwerpen en Brussel, dicht bij de N16, A12 en E19

Ploegstraat, Willebroek

Wonen in het groen, dicht bij het centrum van Willebroek, Tisselt en Blaasveld, en toch vlakbij de grote invalswegen N16, A12 en E19, dat is wonen in Veldoven. Woonbuurt Veldoven zal zich de komende jaren ontpoppen tot een kindvriendelijke, autoluwe buurt waarbij veiligheid en een groene omgeving een échte troef zijn. De ideale uitvalsbasis voor actieve gezinnen, koppels of starters die een vlotte verbindingen richting Brussel, Mechelen en Antwerpen kunnen waarderen.

Van starterswoning tot ruime gezinswoning, de energiezuinige en budgetvriendelijke woningen met tijdloze landelijke architectuur bieden een thuis voor iedereen. Deze nieuwe buurt ligt op de grens tussen Willebroek en Tisselt, op fiets- of wandelafstand van verschillende voorzieningen zoals winkels, scholen en het ziekenhuis. Even tot rust komen in de omgeving? Dan is het recreatiegebied 't Broek een echte aanrader.

Nieuwsgierig geworden en wil je als eerste op de hoogte blijven van dit project? Schrijf je dan nu in op de wachtlijst!

Schrijf je in op de wachtlijst en blijf op de hoogte!

Als je op verzenden klikt, ga je akkoord dat Matexi jouw persoonsgegevens gebruikt om je op de hoogte te houden van onze projecten, om vragen te beantwoorden en informatie uit te wisselen. Je kan steeds je toestemming weer intrekken door een e-mail te zenden aan privacy@matexi.be. Meer informatie lees je in het privacy- en cookiebeleid.

Gerelateerde artikels