Willebroek De Naeyer

 • energiezuinige halfopen en gesloten nieuwbouwwoningen
 • historische en centrale ligging, water en groen in de direct omgeving
 • rustige, kindvriendelijke en autoluwe woonbuurt
 • met 3 slaapkamers, garage of carport

mechelsesteenweg, willebroek

Historische papiersite ontpopt zich tot een nieuwe woonbuurt!

De Naeyer is ideaal gelegen op de as tussen Brussel en Antwerpen. De inplanting van zowel de woningen als het openbaar domein, het groene pleintje en het doodlopend karakter maken dit tot een rustige woonbuurt voor jong en oud. Bovendien zijn er talrijke voorzieningen, scholen en openbaar vervoer op wandel- en fietsafstand van de woonbuurt.De woonbuurt omvat energiezuinige nieuwbouwwoningen in een hedendaagse stijl met historisch cachet.

Elke woning is voorzien van 3 slaapkamers, garage en/of carport. Daarenboven bieden de woningen met puntdaken ook uitbreidingsmogelijkheden op de ruime zolder. Een extra kamer, een rustige werkplek of wat meer bergruimte? Jij kiest. Er is een ruim aanbod aan indelingen van de woningen en grondoppervlaktes. Neem een kijkje en ontdek alle woningen!

Interesse in deze unieke woonervaring? Wil je meer weten over het aanbod? Contacteer ons.

CONNY DE LAET
Sales Consultant T 03 808 16 46

Ontdek het aanbod

3 van 3 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Het woongevoel ervaren?

  ×

  Bekijk de buurt

  Vanuit de woonbuurt De Naeyer ben je op wandelafstand van het centrum van Willebroek. Er zijn 2 toegangswegen voor autoverkeer naar deze woonbuurt vanuit de Mechelsesteenweg. De andere straten kun je te voet of per fiets verkennen. Ideaal om na school veilig met vriendjes af te spreken. Willebroek De Naeyer is ideaal gelegen op de as tussen Mechelen, Brussel en Antwerpen, met een vlotte bereikbaarheid naar de N16 en A12.

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Conny De Laet Conny De Laet

  Heb je nog vragen?

  Conny helpt jou graag verder.