Willebroek De Naeyer

 • energiezuinige halfopen- en gesloten nieuwbouwwoningen
 • historische en centrale ligging, water en groen in de direct omgeving
 • rustige, kindvriendelijke en autoluwe woonbuurt
 • met 3-4 slaapkamers, garage of carport en polyvalente zolder

Mechelsesteenweg, Willebroek

Contacteer ons

Historische papiersite ontpopt zich tot een nieuwe woonbuurt!

De Naeyer is ideaal gelegen op de as tussen Brussel en Antwerpen. De inplanting van zowel de woningen als het openbaar domein, het groene pleintje en het doodlopend karakter maken dit tot een rustige woonbuurt voor jong en oud. Bovendien zijn er talrijke voorzieningen, scholen en openbaar vervoer op wandel- en fietsafstand van de woonbuurt.
De woonbuurt omvat energiezuinige nieuwbouwwoningen in een hedendaagse stijl met historisch cachet. Elke woning is voorzien van 3 slaapkamers, garage en/of carport. Daarenboven bieden alle woningen ook uitbreidingsmogelijkheden op de ruime zolder. Een extra kamer, een rustige werkplek of wat meer bergruimte? Jij kiest. Er is een ruim aanbod aan indelingen van de woningen en grondoppervlaktes. Neem een kijkje en ontdek alle woningen!

Brochure aanvragen
CONNY DE LAET
Sales Consultant T 03 808 16 46
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×


   * Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, infrastructuur, constructie volgens lastenboek en plannen inclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, maar exclusief taksen en kosten. In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.

   Bekijk de buurt

   Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

   1. We maken kennis

    Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

   Woning virtueel bezoeken

   Gerelateerde artikels