Turnhout Anco-Torens

  • appartementen aan het water
  • op wandelafstand van het stadscentrum

antoine coppenslaan 23, turnhout

CHRISTOPHE BLASSIEAUX
Sales Consultant
Christophe Blassieaux

Appartementen in het groen, aan het water

Hier aan de oevers van het kanaal Dessel-Schoten, in een nieuw stadsdeel waar wonen en ontspannen aan het water centraal staan. Nieuwe hedendaagse woontorens vormen samen met de bestaande karakteristieke gebouwen van de Anco-fabriek een indrukwekkend baken in de stad: de 'Anco Torens'. Op deze historische site geniet je van een rustige woonplek aan het water en in het groen.

Deze appartementen zijn uitverkocht.

CHRISTOPHE BLASSIEAUX
Sales Consultant T 014 48 09 30
×

Bekijk de buurt

Deze prachtige nieuwe buurt ligt vlak bij de jachthaven van Turnhout. Bijzondere aandacht ging naar het groene karakter. Zo zijn er gezellige pleinen en bleef de eeuwenoude dreef op het terrein. Je wandelt in enkele minuten naar het gezellige Turnhoutse stadscentrum met z’n winkels, restaurants, cafés, scholen, …

Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

Je maakt een keuze

Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

We leren elkaar beter kennen

Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

We maken kennis

Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

We willen er samen voor gaan

Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

Welkom in de buurt!

Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

Christophe Blassieaux Christophe Blassieaux

Heb je nog vragen?

Christophe helpt jou graag verder.