Ranst Laarstraat

  • Mix van nieuwbouwwoningen en appartementen
  • Ideale locatie nabij centrum van Ranst
  • Autoluwe, kindvriendelijke woonbuurt
  • Grote, rustgevende groenzone

Laarstraat 1, Ranst

Rustig wonen rond het groen

Rustig, maar centraal in Ranst, op ongeveer 15km van Antwerpen ontwikkelt Matexi de buurt Laarstraat. Vanuit de buurt wandel je naar het centrum van Ranst, kasteel Zevenbergen en het Muizenbos. De toekomstige bewoners zullen hier thuiskomen in alle rust. Centraal ligt er immers een groene zone die maar liefst de helft van het volledige projectgebied dekt. Deze autoluwe en duurzame woonbuurt staat garant voor een rustige en veilige woonomgeving. Ideaal wonen dus voor jong en oud!
 
Rondom de grote groene zone bouwt Matexi straks 20 appartementen en 53 woningen. De appartementen blijven beperkt in hoogte, zo voelt het steeds ruimtelijk en open aan. Zowel in de woningen als appartementen geniet je optimaal van het groen in de buurt, want ze zullen elk gericht worden naar de groenruimte. Dat in combinatie met doorzichten en beperkte gesloten gevels zorgt ervoor dat de woningen en omgeving een harmonieus geheel vormen.

Schrijf je in op de wachtlijst en blijf op de hoogte!

Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  1. We maken kennis

    Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

Gerelateerde artikels