Brecht Zwaluwlaan

 • voorlopig uitverkocht
 • langs de Kemphaanlaan
 • ideaal voor vrijstaande villa’s

zwaluwlaan, brecht

CONNY DE LAET
Sales Consultant
Conny De Laet

Groen, sfeervol wonen in groen Brecht

Een echte buitenkans voor wie groen, residentieel én bereikbaar wil wonen. Scholen, horeca en winkels bevinden zich allemaal op wandel- of fietsafstand, maar ook voor verdere verplaatsingen met de wagen zit je hier goed. De E19 richting Antwerpen ligt immers vlak bij.

Deze buurt is voorlopig uitverkocht.

CONNY DE LAET
Sales Consultant T 03 808 15 22

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×
  ×

  Bekijk de buurt

  In deze aangenaam groene en autoluwe omgeving kunnen je kinderen ongestoord stoeien. Het centrum van Brecht is niet ver en dus ligt alles wat je nodig hebt op wandelafstand: winkels, horeca, scholen, dokters, … De E19 is vlakbij, dus ben je snel in Antwerpen.

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Conny De Laet Conny De Laet

  Heb je nog vragen?

  Conny helpt jou graag verder.