Oostakker Dreef

 • nieuwbouwwoningen (OB en HOB) met 3 tot 5 slpk
 • energiezuinige en duurzame nieuwbouw (BEN)
 • met carport
 • zolder optioneel in te richten tot extra kamers 
 • hedendaagse en landelijke stijl
 • rustige buurt in de groene rand van Gent
 • vlot bereikbaar via de R4
 • de prijs is de prijs, geen wijziging na compromis

Dreef, Oostakker

Contacteer ons

Energiezuinige huizen dicht bij Gent

In de groene rand rond Gent, op slechts 1 kilometer van Destelbergen, ligt de gezellige nieuwe woonbuurt Dreef. In deze autoluwe omgeving vind je halfopen en open nieuwbouwwoningen met 3 slaapkamers, in hedendaagse of landelijke stijl. Deze BEN-woningen beschikken over een carport en een optioneel af te werken zolder. Alle huizen zijn energiezuinig en duurzaam afgewerkt, waardoor je je energiefactuur onder controle houdt en je steentje bijdraagt aan het milieu. Elk huis is voorzien van een warmtepomp en beschikt over vloerverwarming in elke ruimte, behalve de nachthal en het toilet.
 
Deze woonbuurt ligt vlak bij twee parkzones met speelelementen. Alle dagelijkse voorzieningen bevinden zich op fietsafstand, waardoor je optimaal kunt genieten van de groene en rustige omgeving. Dankzij een goede ontsluiting met de R4 is de buurt ook vlot bereikbaar met de wagen.

Landelijk of modern
Op zoek naar een landelijk huis, of meer fan van hedendaags? Oostakker Dreef biedt een fijne afwisseling tussen beide bouwstijlen.
 
Energiezuinig wonen
De duurzame woningen behalen dankzij de warmtepomp en vloerverwarming een E-peil van 30, wat met enkele zonnepanelen verder verlaagd kan worden naar E20. Zo is je woning helemaal klaar voor de toekomst.
 
Groene omgeving
In de groene rand rond Gent geniet je van een autoluwe omgeving met gezellige parkzones en alle voorzieningen op fietsafstand.

Brochure aanvragen
MIGUEL T'KINDT
Sales Consultant T 09 298 11 05
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Gerelateerde artikels