Welkom op de kijkdag van 19 november

Proef van de buurt

Genieten van een mooi groen uitzicht vanop je terras, een speelterrein voor de kinderen of een grote gedeelde moestuin, ...  De buurt waar je gaat wonen is even belangrijk als de woning waar je zal intrekken. 

Wat staat er op jouw voorkeurslijst?

Bezoek tijdens de kijkdag ongestoord de open kijkwoningen en -appartementen. Loop binnen en  ontdek voor jezelf de keuzes voor kwaliteitsvolle en energiebesparende materialen, de vakkundige afwerking of de efficiënte woonindelingen. Kuier door de woonbuurt met aandacht voor de lokale voorzieningen, zachte mobiliteit en groenzones.

De deur staat voor je open!

Bekijk alle deelnemende buurten

Lage energiefactuur? Check !

Duurzaam wonen het staat meer dan ooit op nummer 1 in de zoektocht naar een nieuwe thuis. Het is kiezen voor een gezondere toekomst. Het is bewust kiezen voor een lagere energiefactuur.

Een bestaande woning renoveren of kiezen voor nieuwbouw? Ben je er nog niet helemaal uit? Wij zetten de voor-en nadelen alvast op een rijtje.

Concrete vragen over de energiezuinigheid binnen een specifieke woonbuurt? Loop langs tijdens de kijkdag en stel je vragen.

Bekijk alle deelnemende buurten

Haal het beste uit de kijkdag.

De kijkdag is veel meer dan een open huizendag. Je kan dan niet enkel rondkijken in de kijkwoningen en -appartementen over heel het land. Met deze 5 tips haal je het maximale uit je bezoek.

Lees de 5 tips

Welkom in deze buurten!