Anzegem Stientjesstraat

 • energiezuinige nieuwbouwwoningen in landelijke stijl (OB, GB en HOB)
 • met 3 of 4 slpk, garage of carport, en inclusief oprit en tuinafsluiting
 • snel verhuizen mogelijk
 • groene, autoluwe omgeving, vlotte bereikbaarheid, op fietsafstand van winkels
 • de prijs is de prijs, geen wijziging na compromis

stientjesstraat, anzegem

Ontdek de rust van landelijk wonen

Matexi realiseert hier BEN-woningen (Bijna EnergieNeutraal): ze hebben een E-peil van 30 en zijn voorzien van zonnepanelen. Je geniet van een kwaliteitsvolle binnenafwerking dankzij vloerverwarming beneden en in de badkamer. De huizen beschikken over 1 of 2 badkamers en een ruime zolder, voorzien van een vaste trap of zolderluik. Loten 5, 6 en 20 beschikken over een carport, de overige loten over een inpandige garage. Buiten wordt naast een tuinafsluiting en oprit met pad naar de voordeur ook een boom in de tuin voorzien.

De kindvriendelijke, autoluwe woonbuurt Stientjesstraat in Anzegem bestaat uit duurzame, landelijke nieuwbouwwoningen met 3 of 4 slaapkamers. De ruime open, halfopen en gesloten bebouwingen zijn kwaliteitsvol afgewerkt en bevinden zich in een groene omgeving. Deze huizen liggen op fietsafstand van winkels en zijn vlot bereikbaar via de E17.

De Stientjesstraat is gelegen aan de oude spoorwegbedding en omgeven door groen. Het centrum van Anzegem of Vichte vind je op fietsafstand, Waregem of Oudenaarde bereik je binnen 15 minuten rijden. Ondanks de rustige ligging geraak je via de E17 vlot naar Gent of Kortrijk.

De prijs is de prijs

Veel aannemers werken met dagprijzen, projectontwikkelaars moeten daardoor vaak ingrijpen bij bestaande prijsafspraken. Bij Matexi daarentegen hebben we een unieke prijsgarantie: de prijs bij ondertekening van het compromis verandert niet meer. De prijs is de prijs! Dat zorgt voor iets onbetaalbaars: gemoedsrust.

RENZO VANNESTE
Sales Consultant T 056 38 07 91

Ontdek het aanbod

7 van 7 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  Energiezuinig & duurzaam

  Je huis heeft een E-peil van 30 en beschikt over zonnepanelen en vloerverwarming. Dat zal je merken in de energiefactuur!

  energiezuinig duurzaam
  Landelijk & groen

  De groene woonbuurt bestaat uit kwaliteitsvolle nieuwbouwwoningen in landelijke stijl.

  woonbuurt papa kind
  Vlot bereikbaar

  Op fietsafstand van Anzegem of Vichte en vlakbij invalswegen naar Waregem of Kortrijk.

  fiets meisje buurt
  ×

  Bekijk de buurt

  Anzegem is een gemeente in het heuvelland tussen de Leie en de Schelde. Deze kindvriendelijke woonbuurt is gelegen aan de oude spoorwegbedding en omgeven door groen. Het centrum van Anzegem of Vichte vind je op fietsafstand, Waregem of Oudenaarde bereik je binnen 15 minuten rijden.

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Renzo Vanneste Renzo Vanneste

  Heb je nog vragen?

  Renzo helpt jou graag verder.