Wavre Champ Sainte-Anne

 • Op de hoogten van Waver, in de wijk "Champ Sainte Anne", aan de ingang van de site en in de "clos des semeurs", in het hart van een groene en rustige site.
 • 5 minuten van het stadscentrum, dicht bij het station, de E411 en talrijke voorzieningen

avenue rené magritte 6, waver

SEBASTIEN VANDERBECKEN
Sales Consultant
Sebastien Vanderbecken

Charmant wonen nabij een stad in volle ontwikkeling

In deze woonbuurt wordt het geen probleem om je snel thuis te voelen. Je nieuwe woning biedt je alle ruimte om comfortabel te leven, gezellig te kokkerellen in je mooie open keuken, te genieten van het mooie zicht op de tuin … Kortom, het leven wordt hier goed. Bovendien woon je hier vlak bij het centrum van Nijvel: een kleine stad op mensenmaat en in volle ontwikkeling, waar het hedendaagse, moderne leven perfect verweven wordt met traditie en verleden. Alles wat Nijvel te bieden heeft, bereik je vlot: winkels en horeca, scholen, openbaar vervoer, invalswegen.

SEBASTIEN VANDERBECKEN
Sales Consultant T 010 28 04 25

Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte!

Laat hieronder je gegevens achter en we brengen je als eerste op de hoogte!

Ontdek het aanbod

10 van 23 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Het woongevoel ervaren?

  ×

  Bekijk de buurt

  Nijvel ligt niet ver van bruisend Brussel en heeft een rijk historisch religieus, folkloristisch, architecturaal en gastronomisch patrimonium. Je nieuwe woonbuurt ligt bij het centrum en alles wat je nodig hebt om aangenaam te leven. Ook het openbaar vervoer en de E19 bereik je vlot.

  Evenementen

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Sebastien Vanderbecken Sebastien Vanderbecken

  Heb je nog vragen?

  Sebastien helpt jou graag verder.