Wavre Champ Sainte-Anne

 • appartementen met 1 tot 2 slaapkamers in de residentie "Condor", beschikbaar eind 2024!
 • laatste mogelijkheden in de residentie "Albatros", klaar voor oplevering
 • op de hoogten van Waver, in de wijk "Champ Sainte Anne", aan de ingang van de site en in het clos des semeurs, in het hart van een groene en rustige site
 • op 5 minuten van het stadscentrum, dicht bij het station, de E411 en tal van voorzieningen

avenue rené magritte 6, waver

SEBASTIEN VANDERBECKEN
Sales Consultant
Sebastien Vanderbecken

Kom naar onze Ontdekkingsdag op zondag 24 maart, van 10.00 tot 13.00 uur in onze kijkappartment.

Ontdek de wijk Champ Sainte-Anne

De wijk Champ Sainte Anne is welbekend in Wavriens omwille van haar mooie ligging tussen de Golf de la Bawette en het Bois de Beumont. Deze groene en rustige wijk is ook strategisch gelegen, halverwege Namen en Brussel, de universiteitscampus van Louvain-la-Neuve, de wijk Zoning Nord en de vele grote wegen die de hoofdstad van Waals-Brabant bedienen.

De ontwikkeling van deze nieuwe wijk houdt rekening met de hedendaagse sociale, ecologische en esthetische bekommernissen: een netwerk van wandelpaden die uitnodigen tot wandelen en ontmoeten, doordacht afvalbeheer, hoogperformante isolatie, maar ook zorgvuldig ontworpen openbare ruimtes en architectuur...

SEBASTIEN VANDERBECKEN
Sales Consultant T 010 28 04 25

Ontdek het aanbod

9 van 9 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  Welkom in de buurt Champ Sainte-Anne, gelegen op de heuvels van Waver. Een buurt die sterk gewaardeerd wordt om haar vredige karakter, prachtige omgeving en talrijke voorzieningen, vooral op het vlak van bereikbaarheid. Een ideale natuurlijke omgeving voor wie aan de drukte wil ontsnappen en toch dicht bij de bruisende activiteiten van de Waals-Brabantse hoofdstad wil wonen.

  Soft mobility

  Dankzij de verschillende wandelpaden die zowel door als rondom de wijk lopen, kan je je gemakkelijk verplaatsen en naar hartenlust genieten van prachtige wandelingen. In een mum van tijd fiets je naar het levendige centrum van Waver.

  Ideale ligging

  De wijk is idyllisch ingenesteld in de volle natuur maar ligt toch dicht bij het centrum. En de ligging is slechts een van de talloze troeven van deze gemakkelijk bereikbare buurt.In slechts 3 minuten sta je met de auto in het industriegebied Nord in Waver en op de E411.

  Natuurlijke omgeving

  De wijk is ontworpen met een grote focus op het behouden van de groene ruimtes. Dankzij het vijvertje dat naast de appartementen ligt, kunnen de bewoners ten volle genieten van de rust van de natuur.

  ×

  Bekijk de buurt

  Nijvel ligt niet ver van bruisend Brussel en heeft een rijk historisch religieus, folkloristisch, architecturaal en gastronomisch patrimonium. Je nieuwe woonbuurt ligt bij het centrum en alles wat je nodig hebt om aangenaam te leven. Ook het openbaar vervoer en de E19 bereik je vlot.Het is een ideale plek om te ontspannen en tot rust te komen terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op de uitgestrekte velden. En tóch ben je dicht bij het stadscentrum: de talrijke winkels en activiteiten zijn namelijk slechts op 5 min afstand. Bovendien vind je vlak bij je oase van rust ook een grote waaier aan voorzieningen zoals scholen, de universiteitscampus Louvain-la-Neuve, het industriegebied Nord, verschillende buslijnen, het treinstation in Waver en de E411 die je in een oogwenk naar Brussel brengt.

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Sebastien Vanderbecken Sebastien Vanderbecken

  Heb je nog vragen?

  Sebastien helpt jou graag verder.