Wonen in een bruisende buurt? Bezoek de Matexi kijkdag.Kom langs!

Chastre Entre Ciel et Champs

 • ruime huizen met 2 of 3 gevels
 • landelijke omgeving en dicht bij hoofdwege
 • snel verhuizen mogelijk

rue des mottes, chastre

DIDIER WINNEPENNINCKX
Sales Consultant

Kom op donderdag 16 mei tussen 15.00 en 18.00 uur naar onze Apéro Découverte en bezoek de afgewerkte huizen in deze charmante wijk.

"Entre Ciel et Champs: levenskwaliteit op het platteland, dicht bij alle voorzieningen

Ontdek dit nieuwe project in het charmante, landelijke dorpje Chastre. Het is een rustige, gezinsvriendelijke plek om te wonen, met de nadruk op sociale interactie tussen de bewoners. Gelegen in het hart van Waals-Brabant, dicht bij grote wegen en alle voorzieningen. Deze 26 nieuwe woningen (waarvan er nog 16 beschikbaar zijn) hebben 2 of 3 gevels en 3 slaapkamers, en zijn voorzien van eigentijdse architectuur voor optimaal comfort en lichte leefruimtes, terwijl ze ook voldoen aan de energie-efficiëntie-eisen. Ze hebben allemaal een garage of carport en een ruime, goed georiënteerde tuin.

DIDIER WINNEPENNINCKX
Sales Consultant T +32 10 28 02 94

Ontdek het aanbod

7 van 7 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  Chastre is een kleine, rustige gemeente in Waals-Brabant. De gemeente ligt ingenesteld tussen Ottignies-Louvain-la-Neuve en Gembloers op zo'n 40 km van Brussel en is niet enkel vlot bereikbaar met de auto, maar ook met de trein. Door Chastre stroomt de rivier Orne die met haar zijrivieren prachtige boerderijen omhelst en zo landschappen creëert die het oog betoveren.

  Landelijke charme

  In Chastre vind je een overvloed aan wandelpaden. Neem je fiets of ga te voet het unieke landschap langs de Orne verkennen en laat je verrassen door oude boerderijen en bosrijke paden.

  Het hartje van België

  Chastre ligt op 4 km van Walhain, het geografische centrum van België. Een unieke locatie!

  Maisons à vendre à Chastre - Entre Ciel et Champs
  Gezinsleven

  Een rustige leefomgeving waar je kinderen met plezier zullen opgroeien. In Chastre vind je maar liefst 3 gemeentescholen en ook meerdere kinderdagverblijven voor kleine kinderen.

  ×

  Bekijk de buurt

  In slechts 10 minuten sta je op de E411. Het dichtstbijzijnde station bevindt zich in Ernage, op 5 minuten rijden van Chastre. Daarnaast zijn er talrijke supermarkten op slechts enkele minuten rijden.

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Heb je nog vragen?

  Didier helpt jou graag verder.