Vilvoorde Grote Markt

  • appartementen en woningen rondom binnentuin
  • pal in het centrum op de Grote Markt
  • weldra te koop
  • schrijf je nu in op de wachtlijst

grote markt, vilvoorde

Wonen in het midden van het leven

Wonen in de dynamische stadskern van Vilvoorde en vlakbij het station, in een moderne en energiezuinige woonst: het wordt realiteit in het splinternieuwe project Vilvoorde Grote Markt.

Matexi ontwikkelt hier 6 appartementen, 7 woningen, een kantoor en een horecaruimte, met een gemeenschappelijke tuin als kers op de taart.

In het centrum van Vilvoorde wonen, heeft alleen maar voordelen. Naar school gaan, boodschappen doen, je naar het station verplaatsen,…: hier kan het allemaal te voet of met de fiets. En dankzij de strategische ligging van Vilvoorde is de verbinding naar Brussel, de luchthaven en bedrijven in de buurt uitstekend.

Wil je hier weldra thuiskomen in je nieuw huis of appartement?

Schrijf je nu in op de wachtlijst. We informeren jou in primeur wanneer we in verkoop gaan.

Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte!

Laat hieronder je gegevens achter en we brengen je als eerste op de hoogte!

Map P0803 Vilvoorde Grote Markt
×

Bekijk de buurt

Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

Je maakt een keuze

Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

We leren elkaar beter kennen

Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

We maken kennis

Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

We willen er samen voor gaan

Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

Welkom in de buurt!

Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!