Halle Nederhem

  • stijlvolle stadsbuurt op wandelafstand van het station en het centrum van Halle
  • gelegen aan het water en een centraal buurtpark
  • winkels, school en zwembad om de hoek
  • meer info: www.nederhem.be

ronde meers 3, halle

Een groen en eigentijds dorp in de stad

‘Nederhem’ is een nieuwe woonbuurt aan het water. Een gloednieuw stukje stad met een heel divers woonaanbod voor gezinnen met een uiteenlopend budget. Je vindt hier eengezinswoningen, studio’s, appartementen en urban villa’s. In de nabije omgeving kun je gezellig winkelen en je kinderen veilig naar school sturen. Of gezellig met z’n allen gaan plonsen in het nieuwe zwembad om de hoek. Kies een woonstijl die bij je past: een trendy appartement, een villa-appartement met penthouse-allures, een rijhuis met een mooie tuin ... Al deze woningen zijn te verkrijgen met parkeerplaatsen en extra bergingen. Ze zijn ook uiterst energiezuinig: zo ben je zeker van een laag energieverbruik zonder in te boeten aan wooncomfort. Bovendien geniet je van een optimale lichtinval.

Het woongevoel ervaren?

×

Bekijk de buurt

Nederhem is echt een dorp in de stad. Met Halle in de achtertuin en Brussel wat verderop geniet je van gezellige winkelstraten, toegankelijke overheidsdiensten en vlot openbaar vervoer. Dat je toch een beetje in een dorp woont, merk je aan het veilige gevoel en het warme verenigingsleven in de buurt.

Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

Je maakt een keuze

Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

We leren elkaar beter kennen

Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

We maken kennis

Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

We willen er samen voor gaan

Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

Welkom in de buurt!

Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!